Ansökan till Karriärstipendiet stängd.

Under sommaren besökte Karriärföretagen flera sommarstäder för att bland annat berätta om det nya stipendiet och samla in ansökningar. Karriärstipendiet kommer att gå till två personer, en student och en Young Professional där de får 20 000kr vardera.

Nu är ansökningsperioden stängd och ansökningarna är räknade. Karriärföretagen kan gladeligen meddela att 2 637 unga talanger har skickat in sin ansökan för att få delta i årets Karriärstipendie. Responsen har varit enorm och förutom att studenter och Young Professionals motiverat varför de vill vinna stipendiet har de även delat med sig om sina drömmar i karriären. Vi ser att det nu finns ett starkt intresse bland studenter och Young Professionals att man på allvar börja planera för sin framtida karriär och utvärdera potentiella arbetsgivare.

Nästa steg i processen är att en kommitté som består av Oliver Paschetto Jensin (CMO på Karriärföretagen), Linnéa Vangen (Brand Manager på Karriärföretagen) och karriärcoachen Charlotte Hågård ska gå igenom samtliga ansökningar. Vinnarna kommer presenteras under Karriärdagen den 6 Oktober.

Fler nyheter