Vi vill se dig utvecklas

Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och inom företaget. Därför erbjuder vi interna utbildningar, utvecklingsprogram och fördjupande kurser. Är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär så finns goda möjligheter att klättra inom LKAB.

Hos oss finns flera yrkesmässiga utmaningar, breda karriärvägar och en möjlighet till personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid att förbättra och utveckla arbetsförhållanden och arbetsmiljö samt att prioritera jämställdhet och mångfald.

Samtidigt kan vi erbjuda något som få andra gruvbolag har möjlighet att göra – en unik levnadsmiljö i en av världens vackraste regioner. Här finns ett starkt näringsliv vid sidan av gruvverksamheten, god livskvalitet för våra medarbetare och deras familjer.

Medarbetarna vägen till framgång

Innovativ teknik, effektiviseringar och nya kunskapskrav har i grunden förändrat hur vi producerar våra järnmalmsprodukter. Det krävs en bredd av kunskaper för att driva världens största och mest moderna järnmalmsgruvor under jord, våra produktionsanläggningar och vårt logistiksystem.
Inom LKAB finns flera specialister i olika yrkeskategorier representerade – från snickare, ekonomer och maskinförare till IT-tekniker, bergarbetare och forskningsingenjörer.