Varför certifiera sig som arbetsgivare?

Varför certifiera sig som arbetsgivare?

Då efterfrågan på de bästa talangerna är stenhård är det idag nödvändigare än någonsin att vara transparent mot medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Stärk din position på arbetsmarknaden

Det är inte heller någon hemlighet att trovärdighet och goda referenser stärker din position på arbetsmarknaden för såväl befintliga som nya medarbetare. Detta gynnar även externa partners såsom leverantörer och samarbetspartners. 

Säkerhet, trygghet och attraktivitet är ledord för att man som arbetstagare ska vilja jobba på en organisation

Om du är arbetsgivare vill du att omgivningen ska veta att din organisation är trygg. Dels för medarbetarnas skull, men även för kunder, leverantörer och samarbetspartners. Lägg där till möjligheten att visa potentiella kandidater vad ni har för styrkor och konkurrensfördelar i jakten om de bästa talangerna.

Som anställd och arbetssökande vill du veta att din arbetsgivare går att lita på

Är du arbetssökande önskar du information om företag som uppfyller dina värderingar, för att veta vilket företag som bäst matchar dina preferenser.

Genom att vara en certifierad arbetsgivare har Karriärföretagen noga undersökt och granskat organisationen utifrån en kvalitetssäkrande flerstegskontroll med godkänt resultat.

I vår certifieringsprocess går vi även igenom så att arbetsgivaren följer de lagar och förordningar som gäller för arbetsmarknaden.

Vill du veta mer om hur certifieringsprocessen går till? Läs mer här eller kontakta oss – så berättar vi mer.