AAKIndustri/produktion

MotivationMed en engagerande arbetsmiljö för sina medarbetare arbetar AAK med Employer Branding. Genom möjligheter att växa och en lärande organisation för framtidsmöjligheter utses härmed AAK till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vad gör du imorgon?

Utvecklas med AAK

Karriär
Följ med på en spännande resa framåt och bli en del av vårt innovationsteam, där du utvecklar både dig själv och våra kunders verksamheter. I en kreativ och inspirerande miljö utvecklar vi lösningar baserade på vegetabiliska oljor och fetter tillsammans med våra kunder. Vi gör det på ett hållbart sätt.

AAK har medarbetare i mer än 25 länder. Vi har 20 produktions- och produktanpassningsanläggningar världen över och en global inköps- och försäljningsorganisation. Organisk tillväxt, investeringar i produktionsanläggningar och selektiva förvärv utökar vår globala närvaro.

Fortsatt utveckling
AAK strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med en högeffektiv organisation som är uppbyggd kring gemensamma värderingar där allt fler är delaktiga i arbetet med att ta AAK framåt. För att lyckas med detta kommer vi att fortsätta utveckla vårt People Program med ledarskapsutveckling, forsätta utveckla våra medarbetare inom e-learning samt stärka våra värderingar och vår interna rekryteringskanal.

Utvecklas med oss
AAK:s beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. För att behålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter söker vi ständigt efter välutbildade, innovativa och engagerade medarbetare som kan bidra till AAK:s framgång. Vi erbjuder utmanande och internationella karriärmöjligheter på olika nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner.

Om du söker efter ett utmanande och stimulerande arbetsliv är en karriär inom AAK det du letar efter.

Se våra lediga tjänster här

Följ AAK på sociala medier