AAK

AAKIndustri/produktion

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

AAK

Vad gör du imorgon?

Utvecklas med AAK

Karriär
Följ med på en spännande resa framåt och bli en del av vårt innovationsteam, där du utvecklar både dig själv och våra kunders verksamheter. I en kreativ och inspirerande miljö utvecklar vi lösningar baserade på vegetabiliska oljor och fetter tillsammans med våra kunder. Vi gör det på ett hållbart sätt.

AAK har medarbetare i mer än 25 länder. Vi har 20 produktions- och produktanpassningsanläggningar världen över och en global inköps- och försäljningsorganisation. Organisk tillväxt, investeringar i produktionsanläggningar och selektiva förvärv utökar vår globala närvaro.

Fortsatt utveckling
AAK strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare med en högeffektiv organisation som är uppbyggd kring gemensamma värderingar där allt fler är delaktiga i arbetet med att ta AAK framåt. För att lyckas med detta kommer vi att fortsätta utveckla vårt People Program med ledarskapsutveckling, forsätta utveckla våra medarbetare inom e-learning samt stärka våra värderingar och vår interna rekryteringskanal.

Utvecklas med oss
AAK:s beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. För att behålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor och fetter söker vi ständigt efter välutbildade, innovativa och engagerade medarbetare som kan bidra till AAK:s framgång. Vi erbjuder utmanande och internationella karriärmöjligheter på olika nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner.

Om du söker efter ett utmanande och stimulerande arbetsliv är en karriär inom AAK det du letar efter.

Se våra lediga tjänster här

Följ AAK på sociala medier