AkademibokhandelnDetaljhandeln

MotivationMed en brinnande entusiasm för sina medarbetare och dess utvecklingsmöjligheter arbetar Akademibokhandeln effektivt med Employer Branding. Genom intelligenta och kompetenta kollegor och en sammanhållning inom organisationen kan man förvänta sig bästa möjliga upplevelse. I många år har Akademibokhandeln spridit kunskap runtom i Sverige  och med detta sagt utses Akademibokhandeln till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Fyll dina dagar med läsglädje

Under våra varumärken Akademibokhandeln och Bokus får du jobba med det roligaste som finns – böcker i alla format. Vi vill genom böckernas värld öppna dörrar till kunskap, avkoppling och inspiration. Vi vill även inspirera till lärande, skapande och kreativitet med varor för alla som vill skriva, rita, pyssla, planera och förvara.

Vi har över 100 butiker runt om i landet och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tillsammans gör vi arbetsdagarna både utmanande, intressanta, energifyllda och kul. Vill du vara en av oss och sprida läsglädje för alla varje dag? Välkommen till oss!

Varför jobba med oss?

Det är en självklarhet för oss på Bokhandelsgruppen att vi går till jobbet med glädje, att vi är stolta över det vi gör och att vi utvecklas tillsammans varje dag. Väljer du att jobba hos oss får du inte bara en trevlig arbetsplats utan även:

Friskvårdsbidrag och bra avtal med gymkedjor
Friskvård och motion är viktigt och vi gynnar det med avtal med gymkedjor och friskvårdsbidrag.

Förmånlig personalrabatt och flexibla arbetstider
Vi erbjuder alla som jobbar hos oss förmånliga personalrabatter och arbetstider som passar livet på alla våra kontor.

Utvecklingsmöjligheter
Vi tror på att man triggas av ständig utveckling och vi skapar möjligheter för dig att ständigt utvecklas med företaget. Till exempel erbjuder vi våra butiksmedarbetare säljutbildningar och aspirantprogram samt utvecklande projekt och utmaningar inom hela koncernen.

Fantastiska kollegor
Vi är många duktiga, positiva och engagerade människor som jobbar tillsammans för att göra underverk i både stort som smått varje dag. Det bästa av allt – alla dem får du som kollegor!

Hitta jobb HÄR

Bilder

Följ Akademibokhandeln på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida