AkaviaFinans/ekonomi/juridik

MotivationAkavia är en modern facklig organisation som bara utvecklar sin Employer Branding mer och mer. Här finns alla förutsättningar till utveckling och det är kompetenta medarbetare med spetskompetens som jobbar här, inte dåligt! Medarbetarna uppmuntras till att utmana sig själva för att kunna växa, både som människa och inom företaget. Akavia räcker även ut en hjälpande hand till studenter som i tidig ålder kan via Akavia få värdefull arbetslivserfarenhet och insyn i arbetslivet. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Akavia

Den 1 januari bildade Civilekonomerna och Jusek det nya förbundet Akavia. Akavia samlar 130 000 medlemmar och är det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen. Namnet bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och verkar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande.

Ett meningsfullt arbete som gör skillnad och skapar utväxling.

Vill du vara en del av ett modernt fack- och professionsförbund som bidrar till ett hållbart arbetsliv på en dynamisk arbetsmarknad? På Akavia erbjuder vi en samlad spetskompetens i alla viktiga frågeställningar och engagerar oss i våra medlemmars unika situation. Vi stöttar våra medlemmar under hela arbetslivet från studietiden till pensionen där vi värnar om kompetensutveckling och karriär på lika villkor.  Vi skapar de bästa förutsättningarna för att varje medlem ska få full utväxling på sin akademiska utbildning.

För att du ska trivas och utvecklas hos oss

På Akavia vet vi att medarbetarnas välbefinnande är av största betydelse för verksamhetens resultat och framgång. Akavia verkar för ett arbetsliv där varje medarbetare har likvärdiga förutsättningar att göra karriär. Med kompetenta kollegor och ett öppet arbetsklimat får du möjlighet att växa. På vår arbetsplats uppmuntrar vi konstruktiv feedback, nytänkande och kreativ problemlösning. Vi är måna om att ta tillvara på din kompetens och dina personliga egenskaper för att utveckla verksamheten på bästa sätt, men också för att erbjuda dig som anställd personlig utveckling.

Möjligheter hos oss

Följ Akavia på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida