Andrénplast

AndrénplastFordon

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

Andrénplast

Andrénplast är Sveriges största leverantör av kundspecifika vakuumformade plastdetaljer till fordons- och elektronikindustrin. I över 35 år har vi erbjudit våra kunder den tekniska kunskap och erfarenhet som krävs för att förädla och framställa nya plastdetaljer. Vi arbetar långsiktigt och i nära samarbete med våra kunder. En av de saker vi gillar mest är att vara med och skapa eller förädla konstruktionsidéer för att nå bästa funktion samt att lösa kostnadseffektiva produktionsprocesser. Andrénplast erbjuder logistiklösningar där EDI är en viktig del.

Andrénplast AB grundades redan 1916 men sedan 70-talet är den största delen av vår produktion inriktad på vakuumformning av plastdetaljer till fordons- och elektronikindustrin. Instrumentbrädor, vindavvisare, paneler, skärmar samt övrig interiör till fordon är typiska produkter vi framställer. Vi samarbetar med en rad ledande företag i denna bransch och för att nämna några är Volvo, Bosch Thermoteknik AB, Scania, Kabe Husvagnar AB och UniCarriers Manufacturing Sweden AB en del av våra närmsta kunder. Vi har över 2 000 artiklar i löpande produktion och allt material är självklart återvinningsbart och spillet återanvänds i produktionen.

Sedan 2008 ingår Andrénplast i Klippan Koncernen och både vårt huvudkontor och produktion går att finna i Göteborg. Vår omsättning uppgår till omkring 160 miljoner kronor per år och totalt sysselsätter vi ungefär 90 anställda här på företaget. Andrénplast är certifierat enligt ISO/TS 16949 och ISO 9001 där vi ställer krav på oss själva och våra leverantörer att ständigt utveckla kvaliteten. Vårt miljöarbete styrs enligt ISO 14001.

Följ Andrénplast på sociala medier