ApoteketDetaljhandeln

MotivationGenom ett ansvarstagande av både utveckling och miljö speglar Apoteket mångfalden i samhället. Ett nytänkande Employer Branding arbete som en attraktiv arbetsgivare för både nuvarande men även potentiella medarbetare. Härmed utses Apoteket till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Vi på Apoteket vill hjälpa våra kunder med hälsa och välbefinnande – genom hela livet.

Apoteket är Sveriges ledande apoteksaktör och tack vare kundernas uppskattning och våra medarbetares djupa kunskap om läkemedel och hälsa fortsätter vi att växa.

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som har ett stort engagemang för läkemedel och hälsa och som vill vara med och utveckla Apoteket.

Apoteket är unika i den svenska apoteksbranschen eftersom vi driver verksamhet inom många olika verksamhetsområden och för olika kunder. Konsumenter möter oss framför allt på våra apotek och via våra digitala kanaler. På uppdrag av kunder inom vård och omsorg levererar vi även läkemedel till sjukhus och boenden.

Vår breda verksamhet gör att du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Apoteket bildades 1971 och är ett statligt ägt företag. Det innebär att vi ägs av svenska folket och att delar av vår vinst går tillbaka till samhället. Vi har verksamhet på 250 orter över hela Sverige och medarbetare som kommer från 88 länder. Våra kunder kan få hjälp på sammanlagt 55 olika språk.

Intresserad av att jobba hos oss? Se våra lediga tjänster här!

…………………..

Följ Apoteket på sociala medier