AssessioFinans/ekonomi/juridik

MotivationAssessio är en spännande arbetsgivare som drar till sig uppmärksamhet med sin känsla för det kommunikativa. Med sin vision zero talent waste tar dom väl hand om talanger och vi ser att Assessio även applicerat sin vision på sina egna anställda. Assessio visar på hög expertis genom stort engagemang och motiverade medarbetare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

VÅR VISION: ZERO TALENT WASTE

Assessio finns för att vi människor är dåliga på att fatta objektiva beslut ­– vi kan vara vår egen värsta fiende i rekryteringsprocesser. Idag vet vi genom forskning att du har störst chans att få ett jobb om du inte har några barn, ser hälsosam ut och är lång. Det vill vi ändra på.

Assessio är Nordens ledande assessmentbolag specialiserade inom strategisk HR med digitala lösningar för rekrytering och utveckling. Genom tester och verktyg så förser vi våra kunder med datadrivna insikter om både nuvarande och potentiella medarbetare. Våra verktyg förutser arbetsprestation, identifierar potential och matchar organisationer med rätt kandidater utifrån värderingar och arbetsroller.

Assessios erbjudande grundar sig i vår digitala plattform Ascend, våra konsulttjänster och våra utbildningar. Ascend hjälper bland annat våra kunder att rekrytera mer fördomsfritt, bygga och utveckla effektiva team, coacha ledare och definiera organisationskulturen. Allt för att alla ska ha samma chans och ingen talang ska gå till spillo.

VI ÄR ASSESSIO

Assessio har kontor i Stockholm och Oslo och har återförsäljare över hela världen. Vi existerar för att människor inte kan fatta opartiska beslut – vi kan vara vår egen värsta fiende i rekryteringsprocesser. I dag ökar dina chanser att få ett jobb om du är europeisk, inte har barn, är frisk och lång. Det vill vi ändra på – vill du vara med?

Hitta lediga tjänster här!

 

Artiklar

Bilder

Följ Assessio på sociala medier

YoutubeLinkedInWebbsida