Avensia

MotivationAvensia är en modern och flexibel arbetsgivare med ett imponerande employer brand. De tror på framtidens talanger och skapar därmed en arbetsplats med många karriärmöjligheter såväl i Sverige som globalt. Med fokus på samarbete över gränserna skapar Avensia en öppen och trivsam företagskultur som stöttar medarbetarnas utveckling. Avensia har en stark känsla för kommunikation och har verkligen positionerat sig som en attraktiv arbetsgivare. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Boosta din karriär på Avensia

Vi utmanar, växer tillsammans och brinner för att se våra kunder lyckas. Avensia skapar vinnarna inom modern handel. Hos oss får du arbeta med välkända varumärken som ligger i framkant. Det är några av anledningarna till att de främsta talangerna inom branschen söker sig till Avensia. Ta din karriär till nästa nivå hos oss.

 

 

3 anledningar till att bli en del av Avensia

 

Vi växer tillsammans

Vår starka kultur kännetecknas av samhörighet, samarbete och förmågan att utmana samtidigt som vi har roligt och stöttar varandra.

Vi brinner för våra kunders framgång

Våra kundernas framgång är en del av vårt DNA och vi brinner för komplexa och utmanande projekt där vi arbetar med välkända varumärken som ligger i framkant inom branschen.

Vi ändrar spelreglerna

Vi arbetar med den senaste tekniken i en snabbfotad, kreativ och stöttande miljö med oändliga möjligheter och professionellt erkännande.

 

Hur är det att jobba på Avensia?

Vi ser saker och ting lite annorlunda. Hos oss blir du en del av ett globalt och modernt teknikföretag där våra team alltid arbetar inhouse. På Avensia får du kompetenta, nyfikna och omtänksamma kollegor i en motiverande, inkluderande och rolig miljö där vi lyckas tillsammans. Våra medarbetare har flera saker gemensamt. De är passionerade lagspelare med en positiv attityd och förmågan att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi rekryterar talanger som delar vår ambition. Vill du bli en av oss?

Mer om oss

Bilder

Följ Avensia på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida