BalderBygg/anläggning

MotivationBalder är en modern och engagerad arbetsgivare med ett imponerande employer brand. De tror på framtidens talanger och skapar därmed en arbetsplats med många karriärmöjligheter för sina medarbetare, såväl i Sverige som utomlands. Balder har en stark känsla för kommunikation, där deras företagskultur baserad på engagemang och glädje lyser igenom vilket helt klart bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Allt började med två personer och en kaffebryggare. Året var 1998. Sedan dess har det gått snabbt fram. Från lokal aktör i Göteborg till att idag vara en av de största aktörerna på den nordiska marknaden med allt från kommersiella fastigheter till bostäder och hotell.

Och vår nästan osannolika resa fortsätter. De viktigaste ingredienserna? Du. Jag. Vi. Vi tror på varje individs förmåga att bära sig själv och andra till nya höjder. För om det går bra för dig så går det bra för Balder.

För att nå dit vi är idag har det krävts driv, engagemang och kunniga kollegor. Det kräver mod att våga agera på ett annorlunda sätt. Hos oss behöver du våga anta utmaningen för att fortsätta utvecklas. För på Balder kan alla bli hjälten i sin egen berättelse.

Det här är viktigt för oss

 

Bilder

Följ Balder på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida