Circle KDetaljhandeln

MotivationCircle K fortsätter att leverera fantastiskt employer branding arbete – Och vi är inte förvånade. Deras externa kommunikation är av det bästa slag och vi kan enkelt slå fast att det är ett gäng sylvassa medarbetare i marknadsavdelningen. Kombinationen av lekfullhet och en familjära känslan har skapat ett lyckat arbetsgivarevarumärke. Circle K är en arbetsgivare som öppnar många dörrar för studenter och young professionals. Med hög flexibilitet erbjuder Circle K unika karriärmöjligheter och därmed anses de som en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vad är viktigt för oss

Inget har någonsin blivit bättre av att göra saker svårare eller mer komplicerade än de behöver vara. Som ett stort företag och ett globalt varumärke är det viktigt att aldrig glömma bort det.
”Make it Easy” eller ”Gör det enkelt” är vår strävan och det motto som vi följer. Dessa ord påminner oss om att alltid göra det rätta, de styr hur vi agerar för att säkerställa att vi alltid gör det bästa valet för våra kunder.

Vår ambition på Circle K

Vi har en gemensam dröm – att bli förstahandsvalet för mat, dryck och drivmedel i världen.
För att nå detta mål måste vi bemästra konsten att arbeta i team. Vi kommer att behöva kunskapen, erfarenheten, passionen och engagemanget hos alla våra medarbetare för att vår dröm ska kunna bli verklighet. Stora varumärken byggs upp inifrån av människor och en företagskultur. Med din hjälp kommer nya Circle K att bli ett av dessa varumärken.

Det här tror vi på

Vi på Circle K har några gemensamma övertygelser som är viktiga för vår kultur och hur vi arbetar. Dessa gör oss unika och beskriver vad vi tror på. Vi kallar dem vårt DNA – ACT with PRIDE.

People – Personalen är det som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi är intresserade av våra kunder och tar kontakt med dem för att skapa en långvarig kundrelation – varje gång vi får chansen.
Results – Resultat spelar roll. Våra butiker och stationer är vårt levebröd. Kundupplevelsen som vi levererar är det som skapar värde för våra intressenter.
Improvement – Förbättring driver oss. Vi strävar hela tiden efter att förbättra våra processer och vårt resultat. Vi arbetar i team för att lära oss av varandra och av de bästa.
Development – Utveckling är att alltid blicka framåt. Vi vill växa, utveckla vår verksamhet kund för kund, butik för butik och land för land.
Entrepreunership – Entreprenörskap betyder att vi utmanar oss själva varje dag att tänka som kunder och agera som ägare.

 

Se våra lediga tjänster HÄR

Följ Circle K på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida