Clas OhlsonDetaljhandeln

MotivationMed sin starka Clas Ohlson-anda erbjuder de varje medarbetare gemenskap och trygghet. Med stor mångfald och fokus på att erbjuda goda utvecklingsmöjligheter arbetar Clas Ohlson utmärkt med Employer Branding. Härmed utses Clas Ohlson till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi brinner för att förenkla livet i varje hem.

Idag finns Clas Ohlson I Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Tyskland. Vår första butik öppnade i Insjön 1926

Vår första butik utanför Insjön invigdes i Stockholm 1989. Oslo, Norge, fick år 1991 ta emot den första Clas Ohlson-butiken utanför Sverige.

Efter ett 20-tal år av positiv tillväxt inom sällanköpshandeln visar branschen tecken på inbromsning. Tillväxten har flyttat från butik till e-handeln vilket har bidragit till ökad pris- och marginalpress för branschen som helhet. Med en fortsatt stark kundbas, med exempelvis 2,3 miljoner svenska Club Clas-medlemmar, har Clas Ohlson en fortsatt mycket stark ställning på den svenska marknaden. Totalt ökade försäljningen fem procent (SEK) under verksamhetsåret.

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba lite smartare varje dag när vi hjälper kunder med lösningar som förenklar vardagen.

Vi erbjuder våra medarbetare rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar alla till att vara sig själva. Clas Ohlson har hjälp kunder i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att fortsätta förenkla livet i 100 år till.

Hitta lediga tjänster här!

"Man växer när man vågar utmana sig" - Tanja Tejada, TeamleaderLäs mer

Stine Trygg-Hauger – en av Norges främsta unga ledare!Läs mer

"Vikten av kundförståelse kan inte överskattas inom detaljhandeln" - Patrick Finch, Business Insights ManagerLäs mer

Bilder

Följ Clas Ohlson på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida