Collector BankBankväsendet

Motivation”Med ett nytänkande kring finanslösningar och innovativa medarbetare som präglas av entreprenörskap bedriver Collector Bank sitt Employer Branding-arbete på yttersta sätt. Nya lösningar och teknik i fokus gör Collector Bank till en attraktiv arbetsgivare för framtidsinriktade individer. Collector Bank AB kan därför titulera sig som ett av Sveriges Karriärföretag 2018.”

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Collector är en nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder.

Innovation är en av våra största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus anpassar vi tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och detaljistkedjor, factoring, företagskrediter, fastighetslån, kredithantering och inlåning. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till obruten tillväxt i 17 år. Sedan starten 1999 har vi utmanat och utvecklat branschen i Norden.

Vill du bli en av oss?

Vi letar ständigt efter nya talanger!

Är du intresserad av att bli en i vårt team på Collector? I så fall varmt välkommen att skicka in en ansökan innehållande cv med adekvata referenser, en kort presentation om dig själv samt beskriv varför just du skulle passa in hos oss!