Collector BankFinans/ekonomi/juridik

MotivationMed en passion för sina medarbetare och ett skapande av nya möjligheter arbetar Collector Bank attraktivt med Employer Branding. Genom en entusiasm av att skapa mervärde för både potentiella och nuvarande medarbetare utses härmed Collector Bank till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Collector är en nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder.

Innovation är en av våra största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus anpassar vi tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och detaljistkedjor, factoring, företagskrediter, fastighetslån, kredithantering och inlåning. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till obruten tillväxt i 17 år. Sedan starten 1999 har vi utmanat och utvecklat branschen i Norden.

Vill du bli en av oss?

Vi letar ständigt efter nya talanger, se våra ledia tjänster här!

Är du intresserad av att bli en i vårt team på Collector? I så fall varmt välkommen att skicka in en ansökan innehållande cv med adekvata referenser, en kort presentation om dig själv samt beskriv varför just du skulle passa in hos oss!

 

 


”Vi har ett starkt driv och en hög tilltro till den enskilda medarbetarens egen förmåga. Samtliga medarbetare, oavsett befattning, uppmuntras och förväntas bidra i arbetet med nya lösningar och erbjudanden.”