CTEKVA/energi

MotivationCTEK visar på stor expertis och passion inom sin bransch och har ett gediget employer branding-arbete. Genom ett tydligt samarbete mellan medarbetarna och ett förtroende för dem är det just dem som driver företaget framåt. CTEK ger dig en stabil arbetsplats med en varm företagskultur.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

CTEK: Maximizing Battery Performance

Maximizing Battery Performance är inte bara en slogan – det är kärnan i allt vi gör och alla produkter vi tillverkar.

Det innebär att vi tänjer på gränserna för forskning och utveckling för att få ut nya batteriladdningstekniker på marknaden.

Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna.

Vi ligger steget före konkurrenterna eftersom vi hela tiden förbättrar och tar fram nytt.

Ta en titt så ser du att hela vår organisation lever och andas detta tankesätt. Medan andra har utökat sin verksamhet bibehåller vi vår fokus på att maximera batteriprestanda.

Därför är CTEK global marknadsledare inom batterihanteringslösningar.

Om CTEK EVSE

Missionen är att utveckla och tillhandahålla den säkraste elbilsladdningen på marknaden utifrån standardiserade lösningar. Laddstationerna för elbilar och plugin-hybrider kännetecknas av; Säkerhet, driftsäkerhet och ett enkelt användargränssnitt.

Modernt designade laddstationer byggs med den senaste teknologin och all säkerhet inbyggt i enheterna. Laddarna återfinns både i kommersiellt- och privat bruk. Det prisbelönta systemet NanoGrid för lastbalansering och den molnbaserade tjänsten ChargePortal är även de en enormt viktig del i framgångssagan.

Kunderna kommer från olika branscher/nischer såsom kommuner, energibolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, parkeringsbolag och privatpersoner.

Sedan starten 2009 har stora volymer elbilsdata registrerats i laddportalen vilket ger en bred kunskapsbas och lång erfarenhet inom elbilsladdning.

Förtroende, passion och innovation

På CTEK skapar och upprätthåller vi långsiktiga relationer med våra kunder, våra partners och våra leverantörer. Vi strävar ständigt efter toppmoderna tekniska lösningar och letar alltid efter nya sätt att göra verklig skillnad.

Arbetsplats & kultur

Passion, kreativitet och ansvarstagande genomsyrar allt vi gör på CTEK.

Vi drivs av att lyckas genom att ta oss an både utmaningar och möjligheter med passion och energi. Här bryr vi oss om varandra och kommer som ett team, eftersom vi vet att vi kan göra störst skillnad när vi arbetar tillsammans.

Kreativitet, mod och nyfikenhet byggde vårt företag och vi fortsätter på inslagen bana genom att respektfullt välkomna nya idéer och åsikter, särskilt om de utmanar det vi redan tror oss veta.

Genom ärlighet och transparens skapar vi en organisation som man kan lita på. Vi ställer höga förväntningar på oss själva och tar ansvar för att få dem att hända.

 

Följ CTEK på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida