DahlBygg/anläggning

MotivationI 100 år har Dahl varit verksam inom VVS-branschen och vi kan konstatera att de är experter inom området. Men Dahl visar även på hög expertis inom employer branding med många fantastiska initiativ den senaste tiden. Under pandemin har Dahl varit en stor förebild genom att aktivt donera utrustning till sjukvården som är hårt belastad. Dahl har visat stort hjärta i dessa svåra tider och som anställd kan man känna stolthet för sin arbetsplats – Vem vill inte jobba där? Kombinationen av omsorg och möjlighet till personlig utveckling inom organisationen är tydliga tecken på att Dahl är en attraktiv arbetsgivare.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Dahl – Tillgänglighet, Tillförlitlighet och Kompetens.

Vill du bli del av ett starkt team på ett spännande företag med engagerade medarbetare och dynamiskt klimat? Då har du kommit rätt.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vi är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. För att hantera det behövs dock flera olika tjänster som alla är lika viktiga då Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 kunder. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det är vår drivkraft.

Se våra lediga tjänster här eller skicka en spontanansökan här

 


”Jag började som trainee för Saint-Gobain. Då jobbade jag först i Sverige, på Saint-Gobain Ecophon AB och Dahl Sverige AB. Sedan fortsatte jag i Finland, Estland, Lettland och Litauen, på Saint-Gobain Gyproc, Weber och Isover. Till sist gjorde jag ett projekt åt Dahl Sverige, och när det var avslutat fick jag erbjudandet att börja som logistikutvecklare.” – Rikard Josephson

Artiklar

Följ Dahl på sociala medier

LinkedInWebbsida