DahlBygg/anläggning

MotivationDahl har med över 100 år branscherfarenhet blivit en av de attraktivaste arbetsgivarna på marknaden. Man kan lugnt säga att de är experter på sitt område men visar även stor expertis inom employer branding. Företaget har hjärtat på rätt plats och visar det både externt och internt. Kombinationen av omsorg och möjlighet till personlig utveckling inom organisationen är tydliga tecken på att Dahl är en attraktiv arbetsgivare.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ett starkt team på ett spännande företag med engagerade medarbetare – kan det vara något?

Vi på Dahl gillar när det händer saker, och när ingen dag är den andra lik. Det som driver oss, är känslan av att vi skapar värde – verkligt värde – för våra kunder. Att alltid göra det lilla extra är en självklarhet för oss, för när våra kunder blomstrar så växer vi!

Dahl är ett handelsbolag, vilket innebär att kärnan i vår verksamhet utgörs av inköp, försäljning och logistik. För att de delarna ska fungera perfekt, behöver en rad andra funktioner vara på plats. Med 2 000 leverantörer och 36 000 kunder att ta hand om, är alla roller hos oss lika viktiga.

Våra medarbetare finns över hela landet – från Ystad i söder till Kiruna i norr – alla med sina unika styrkor och egenskaper. Allt vi gör genomsyras av tillgänglighet, tillförlitlighet och kompetens.

Med över 100 års branscherfarenhet inom vvs, och visionen att vara den ledande värdeskaparen i branschen, är vägen framåt tydlig. Vi har hittat vår drivkraft!

Vad driver dig? Vill du vara en del av vår vision och ta en plats i vår fortsatta framgångssaga? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss!

Se våra lediga tjänster här eller skicka en spontanansökan här

 


”Jag började som trainee för Saint-Gobain. Då jobbade jag först i Sverige, på Saint-Gobain Ecophon AB och Dahl Sverige AB. Sedan fortsatte jag i Finland, Estland, Lettland och Litauen, på Saint-Gobain Gyproc, Weber och Isover. Till sist gjorde jag ett projekt åt Dahl Sverige, och när det var avslutat fick jag erbjudandet att börja som logistikutvecklare.” – Rikard Josephson

Artiklar

Följ Dahl på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida