DahlByggmaterial

Career Pages
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Dahl – Tillgänglighet, Tillförlitlighet och Kompetens.

Vill du bli del av ett starkt team på ett spännande företag med engagerade medarbetare och dynamiskt klimat? Då har du kommit rätt.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vi är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. För att hantera det behövs dock flera olika tjänster som alla är lika viktiga då Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 kunder. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det är vår drivkraft.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, som designar, producerar och distribuerar material som är viktiga beståndsdelar för oss och för en hållbar framtid. Välkommen att bli en del av vår innovativa, passionerade entreprenörsgemenskap. Tillsammans arbetar vi för att förbättra morgondagens värld i en organisation med starka värderingar, med många möjligheter att växa såväl inom vår egen organisation som inom Saint-Gobain.

Se våra lediga tjänster här eller skicka en spontanansökan här

 


”Jag började som trainee för Saint-Gobain. Då jobbade jag först i Sverige, på Saint-Gobain Ecophon AB och Dahl Sverige AB. Sedan fortsatte jag i Finland, Estland, Lettland och Litauen, på Saint-Gobain Gyproc, Weber och Isover. Till sist gjorde jag ett projekt åt Dahl Sverige, och när det var avslutat fick jag erbjudandet att börja som logistikutvecklare.” – Rikard Josephson

Följ Dahl på sociala medier

Medarbetare

  • Rikard Josephson

    Logistikutvecklare
  • Samuel Goitom

    Grafisk formgivare