DNBFinans/ekonomi/juridik

MotivationMed ett tydligt fokus och engagemang har DNB inspirerat och genomfört sitt Employer Branding arbete på ett framstående och tilltalande sätt. Med en gemenskap och innovativ arbetsmiljö på arbetsplatsen utses härmed DNB till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om DNB

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud.

”We are here, so you can stay ahead”

Trivs du med att sätta kunden i fokus och identifierar du dig med våra värderingar; Modig, Ansvarsfull och Nyfiken? Då kommer du att trivas hos oss. Är du en person som vill göra skillnad? En som har nya idéer och vill inspirera andra? Som vågar utmana, men är klok nog att lyssna? Som arbetar hårt för att uppnå utmanande mål, och som vet att framgång inte kommer av sig själv? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu studenter med olika bakgrund och profil, som med sitt nytänkande och engagemang kan hjälpa oss att utvecklas ytterligare. Ett Internship på DNB är en fantastisk möjlighet för dig som student att få en inblick i en av Nordens största banker och en möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet inom finansbranschen. Dessutom kommer du att få lära känna DNB, som en potentiell framtida arbetsgivare.

Vår vision och etik

Vår vision är att skapa värde genom att hjälpa kunden, och våra värderingar är att vara hjälpsamma, professionella och initiativrika. Vi stävar också efter en hög etisk standard. Alla anställda i Norge och utomlands deltar i ett etik- och dilemmaprogram. Detta ger medarbetarna vägledning om de stöter på etiska dilemman genom sitt arbete.

Utveckling av personal

Vi utvecklar våra anställdas kompetens för att möta utmaningarna som snabbare innovation, globalisering, digitalisering och lagändringar. Vår ledarskapsutvecklingsmodell är anpassad för högsta chefer, mellanchefer och första linjechefer. Programmen är praktiska, innovativa, pedagogiska och erbjuder verktyg som kan användas i det dagliga arbetet.

Nyanställda

För att ge nya DNB -anställda en omfattande och standardiserad introduktion till koncernen har vi utvecklat ett introduktionsprogram. Detta program finns också på engelska och täcker ämnen som koncernens historia, vision och värderingar, etiska regler, socialt ansvar och vikten av ett gott företags rykte.

Utbildningsprogram

Om du är på väg att slutföra dina studier eller precis har börjat ditt arbetsliv kan du gå med i vårt forskarutbildningsprogram.

 

Hitta lediga tjänster här!

Artiklar

Följ DNB på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida