DSVLogistik/transport

MotivationDSV fortsätter sitt upprätthålla hög attraktivitet som arbetsgivare genom fantastiskt utfört employer branding-arbete. Med bred mix av aktiviteter har DSV skapat en trygg arbetsplats där medarbetarna kan känna sig väl omhändertagna. Genom att aktivt arbeta med talangers utveckling skapar de stor trygghet inom organisationen.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Global Transport & Logistik

DSV-koncernen är en global leverantör av transport- och logistiktjänster. Med kontor och anläggningar i mer än 80 länder på sex kontinenter, tillhandahåller DSV logistiklösningar för tusentals företag dagligen. Vår räckvidd är global men vår närvaro är lokal och nära våra kunder.

 

I Sverige representeras DSV av våra tre bolag DSV Road AB, DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB. Tillsammans är vi ett av marknadens ledande transportföretag med totalt 27 platskontor och ca 1 500 anställda. Vi utför transporter inom Sverige och hela världen genom våra flyg-, sjö- och landbaserade transportalternativ. Vi har även ett komplett utbud av tjänster inom tredjepartslogistik och kan därmed erbjuda våra kunder helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Som en del av DSV får du chansen att göra skillnad. Vi letar alltid efter nya medarbetare som vill följa med på vår resa. Vårt fokus ligger på våra medarbetare vars engagemang, talang och engagemang gör DSV till en väldigt spännande arbetsplats. 

DSV erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med full fart och snabba beslutsvägar på alla nivåer. Världen ligger för dina fötter när du blir en del av ett världsomspännande företag med kontor i mer än 90 länder, oavsett om du vill jobba i Sverige eller letar efter möjligheter utomlands.

Vi på DSV är speditörer, säljare, revisorer, lastbilschaufförer, IT-operatörer, specialister och många andra, som alla har valt att utveckla våra karriärer hos DSV.

Se lediga tjänster eller skicka intresseanmälan: www.se.dsv.com/lediga-jobb

 


 

”Som en global leverantör av transport-och logistiktjänster, erbjuder vi stora karriärmöjligheter för rätt personer. Som anställd på DSV kommer du att få den utbildning som krävs för att utveckla den yrkeskompetens som kommer att gynna din framtida karriär med DSV.”

Artiklar

Följ DSV på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida