Edward & PartnersMäklare

MotivationEdward & Partners är en familjär mäklarbyrå som alltid sätter sina medarbetare först. Ledningen visar på högt engagemang och de gör allt för att varje kollega ska känna sig som hemma. Förutom den trygghet som Edward & Partners förmedlar ger de en känsla av expertis och ett kvalitétstänk som är utöver de vanliga. Som medarbetare får man alla de verktyg som behövs för att bli den bästa möjliga fastighetsmäklaren.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Edward & Partners karriärsida!

”Dagens marknad kräver mer av oss mäklare. Den kräver ett starkt engagemang, ett kvalitetstänk och en fingertoppskänsla för hur människor vill leva och bo, men också varför de vill det. För att våra mäklare ska kunna leva upp till marknadens krav ser vi till att alla på Edward & Partners har de förutsättningar som behövs för att bli den bästa mäklaren för kunden.”
-Edward Melki, grundare

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nytänkande och familjär mäklarbyrå där du ingår i ett starkt team av motiverade och drivna kollegor. Du kommer att ha en brant utvecklingskurva där du har möjlighet att omge dig av de bästa i branschen med utrymme att påverka och göra skillnad. Vi har en familjär sammanhållning och är måna om att alla hos oss på Edward & Partners identifierar sig med vår kultur och arbetar mot vårt gemensamma mål – att vara den bästa mäklaren.

Hos oss på Edward & Partners ser vi varje ny kollega som en del av familjen. Vi ger dig alla förutsättningar du behöver för att utvecklas till den bästa mäklaren. Vår familjära företagskultur genomsyrar allt vi gör, tack vare den ser vi ärlighet, sunda värderingar och långsiktighet som en självklarhet hos varje kollega.

Följ Edward & Partners på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida