Ellos Group ABInternet

MotivationGenom att bidra till att skapa framtidens e-handel och ständigt förbättra individens förutsättningar, utveckla medarbetarnas förmågor och ett gediget nytänkande har Ellos Group gjort sig attraktiva som arbetsgivare genom sitt Employer Branding-arbete. Härmed utses Ellos Group AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

På Ellos Group är du med och skapar framtidens e-handel. Tillsammans är vi cirka 700 medarbetare som designar och distribuerar mode och inredning utifrån de senaste trenderna. Våra kunder är alltid i centrum och vi arbetar för att ständigt lyfta deras förväntningar. Vårt ursprung och vårt huvudkontor finns i Borås. Här sker design av våra egna varumärken och här finns även lager och distributionsnav.

Vårt företag har en lång historia inom distanshandel. Det senaste decenniet har utvecklingen inom e-handel gått snabbt och genom nytänkande och initiativförmåga är vi idag Nordens ledande e-handelsbolag. Vi tror på oss själva och på varandra och vill att våra medarbetare ska utvecklas här hos oss.

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare och vi hoppas att du har höga förväntningar på oss. Vi vill att du som arbetar på Ellos Group har ett engagemang för mode och e-handel, är framåttänkande och kreativ och vågar driva dina idéer. Eftersom att vår framgång ligger i att möta kundernas behov förväntar vi oss att alla medarbetare agerar med kunden i fokus. På Ellos Group är vi ett team av individer där vi värdesätter medarbetares nyfikenhet och idérikedom samtidigt som vi arbetar för teamets bästa.