Embracer GroupIT/teknik/konsult

MotivationMed stor fokus på att vara ett sunt och hållbart företag utför Embracer Group ett fantastiskt Employer Branding arbete. Genom innovation, spetskompetens och transperans erbjuder Embracer Group sina medarbetare goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Härmed utses Embracer Group till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Embracer Group är moderbolag till företag som utvecklar och förlägger PC- och konsolspel för den globala spelmarknaden. Bolaget har en bred spelportfölj med över 150 ägda varumärken, som till exempel Saints Row, Goat Simulator, Dead Island, Darksiders, Metro, MX vs ATV, Kingdoms of Amalur, TimeSplitters, Satisfactory, Wreckfest och många fler.

Koncernen har huvudkontor i Karlstad och global närvaro genom de fyra operativa koncernerna: Koch Media GmbH/Deep Silver, THQ Nordic GmbH, Coffee Stain AB och Amplifier Game Invest AB. Koncernen har 26 interna studios och fler än 3000 medarbetare och kontrakterade utvecklare i fler än 40 länder.

Embracer Group är inte som alla andra. Vår kreativitet, vårt affärssinne och vår ärlighet skiljer oss från mängden

Det har alltid varit viktigt för oss på Embracer Group att vara en del av vår omvärld och fortsatt vara en bra arbetsplats som lockar till sig fler fantastiska personer. Därför har vi utvecklat Smarter Business.

För oss handlar Smarter Business om att verka på ett hållbart sätt och driva ett sunt företag som skapar värde för alla våra intressenter, samtidigt som vi gör saker på vårt sätt.

Genom att vara ärliga och öppna kan vi vara sanna mot oss själva och våra värderingar. För oss innebär framförallt att stödja schyssta värderingar som delas av många, utan att låtsas vara något vi inte är.

Besök oss här!

Bilder

Följ Embracer Group på sociala medier

TwitterLinkedInWebbsida