ESABIndustri/produktion

MotivationESAB utför ett utmärkt employer branding-arbete genom att erbjuda sina medarbetare goda möjligheter till utveckling inom organisationen. Med en bred mix av aktiviteter är det tydligt att studenter och young professionals är viktiga tillgångar. ESAB utför även ett bra jobb i deras digitala kanaler där de kombinerar stil och innovation. Idag arbetar ca 8 700 för ESAB vilket är ett kvitto på att de är en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vår Verksamhet

ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Våra lösningar är välkända i hela världen för sin innovativitet. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från våra kunder och byggda med den kompetens och den solida erfarenheten hos en global branschledare.

Varumärket ESAB är synonymt med expertis i världsklass inom följande områden:

•    Manuell svetsnings- och skärningsutrustning

•    Tillsatsmaterial

•    Svetsautomatisering

•    Skärautomatisering

ESAB är ett utmärkt val för dig med siktet inställt på tillverkningsindustrin, oavsett om du står i begrepp att ta dina första karriärsteg eller om du har lång erfarenhet och funderar över ditt nästa steg. Vi finns i hela världen och har lång och djupt rotad tradition av branschledarskap. ESAB kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter, ett arbetsklimat byggt på tillit och förtroende, bra anställningsförmåner och mycket annat.

Hos ESAB får du möjligheter att skapa din karriär, i en mängd olika roller. Vi har en stark, kundorienterad företagskultur och söker ständigt efter människor som vill verka i och stärka den kulturen ytterligare, och därigenom bidra till den ständiga förbättringen av våra produkter och tjänster.


 

 

Se våra lediga tjänster här

Lediga jobb


Manage the Exhibition trailer in EuropeSenior Test LeaderGöteborg

Industri/produktion

Följ ESAB på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida