Eskilstuna KommunOffentlig förvaltning

MotivationI en bred organisation där medarbetaren står i centrum och flertalet karriärmöjligheter ges ser vi att Eskilstuna kommun bedriver ett fantastiskt arbete genom Employer Branding. Med fokus på det viktigaste, de anställda och deras arbetsmiljö så utses härmed Eskilstuna kommun till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Eskilstuna är en stad med över 100 000 invånare och fler än 4000 företag, vilket gör oss till en attraktiv kommun för både boende och företagande. Vi är en kunskaps- och servicekommun med djupa rötter i industrialism och entreprenörskap. Högskola, dynamiskt näringsliv och engagerade människor gör att företag har stora chanser att hitta rätt medarbetare, ha en lägre personalomsättning och därmed en högre produktivitet. Dessutom är vi en av Sveriges snabbast växande kommuner med en förhållandevis ung befolkning – och bra kommunikationer i Stockholm – Mälardalen.

Jobba hos oss

Vi söker fler modiga kollegor! Vill du vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i?

Vi är Sörmlands största arbetsgivare med runt 8 500 anställda som har över 400 olika yrken och vi söker alltid nya medarbetare. Om du är modig, gillar utmaningar, tycker om olikheter och tar ansvar för en trygg och hållbar framtid är du den vi söker.

Se våra lediga jobb HÄR.

Artiklar

– Fler jobb är en av kommunkoncernens viktigaste frågorNy organisation för att stärka arbetet med nyföretagande och affärsutveckling- I syfte att stärka kommunkoncernens arbete med att främja nyföretagande och affärsutveckling föreslås att verksamheten ska omorganiseras. Det kommunala bolaget Munktell Science Park föreslås i en utredning från Eskilstuna Kommunföretag AB avvecklas och verksamheten ska drivas vidare i en annan form inom kommunkoncernen. – Fler […]Läs mer

Följ Eskilstuna Kommun på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida