Eskilstuna KommunOffentlig förvaltning

MotivationMed möjligheten för dig som vill utvecklas inom en organisation där du kan göra skillnad arbetar Eskilstuna Kommun attraktivt med Employer Branding. Genom karriärmöjligheter och engagemang för sina medarbetare utses härmed Eskilstuna Kommun ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Eskilstuna är en stad med över 100 000 invånare och fler än 4000 företag, vilket gör oss till en attraktiv kommun för både boende och företagande. Vi är en kunskaps- och servicekommun med djupa rötter i industrialism och entreprenörskap. Högskola, dynamiskt näringsliv och engagerade människor gör att företag har stora chanser att hitta rätt medarbetare, ha en lägre personalomsättning och därmed en högre produktivitet. Dessutom är vi en av Sveriges snabbast växande kommuner med en förhållandevis ung befolkning – och bra kommunikationer i Stockholm – Mälardalen.

Jobba hos oss

Vi söker fler modiga kollegor! Vill du vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i?

Vi är Sörmlands största arbetsgivare med runt 8 500 anställda som har över 400 olika yrken och vi söker alltid nya medarbetare. Om du är modig, gillar utmaningar, tycker om olikheter och tar ansvar för en trygg och hållbar framtid är du den vi söker.

Se våra lediga jobb HÄR.

Artiklar

– Fler jobb är en av kommunkoncernens viktigaste frågorLäs mer

Följ Eskilstuna Kommun på sociala medier