Eskilstuna KommunOffentlig förvaltning

MotivationI en bred organisation där medarbetaren står i centrum och flertalet karriärmöjligheter ges ser vi att Eskilstuna kommun bedriver ett fantastiskt arbete genom Employer Branding. Med fokus på anställda och deras arbetsmiljö visar Eskilstuna kommun att de är en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Eskilstuna är en stad med över 100 000 invånare och fler än 4000 företag, vilket gör oss till en attraktiv kommun för både boende och företagande. Vi är en kunskaps- och servicekommun med djupa rötter i industrialism och entreprenörskap. Högskola, dynamiskt näringsliv och engagerade människor gör att företag har stora chanser att hitta rätt medarbetare, ha en lägre personalomsättning och därmed en högre produktivitet. Dessutom är vi en av Sveriges snabbast växande kommuner med en förhållandevis ung befolkning – och bra kommunikationer i Stockholm – Mälardalen.

Jobba hos oss

Vi söker fler modiga kollegor! Vill du vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i?

Vi är Sörmlands största arbetsgivare med runt 8 500 anställda som har över 400 olika yrken och vi söker alltid nya medarbetare. Om du är modig, gillar utmaningar, tycker om olikheter och tar ansvar för en trygg och hållbar framtid är du den vi söker.

Se våra lediga jobb HÄR.

Följ Eskilstuna Kommun på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida