TietoEVRYIT/teknik/konsult

MotivationMed ett ständigt fokus på utveckling och karriär för sina medarbetare arbetar TietoEvry attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Möjligheter ges internt hos bolaget för sina anställda. Som att kunna göra karriär, växa och utvecklas. De utmärker sig genom att ha fokus på det viktigaste, sina anställda! Härmed utses TietoEvry till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

TietoEVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på.

Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund. Genom att förstå våra kunders vardag säkerställer vi att processerna är effektiva.

Samspelet mellan verksamhetsutveckling och IT-lösningar skall skapa nytta för den egna organisationen. Genom våra erfarenheter och nära arbetssätt säkerställer vi att våra kunder får den lösning som verkligen behövs. Våra 24 000 medarbetare i 20 länder, tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.

Varje kontor har friheten att skapa lösningar anpassade för kunden, samtidigt som våra medarbetare kan nyttja hela den expertis vår organisation besitter. Vårt mål är att bli Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi kommer inte att nöja oss med att vara största IT-tjänsteföretaget, vi ska också vara det bästa. Därför kommer vi i framtiden arbeta ännu närmare våra kunder.

Hjälp organisationer och samhällen nå sin fulla potential – samtidigt som du når din.

Se våra lediga tjänster och karriärmöjligheter här.

Vare sig du är en strateg, kodare, analytiker eller framtidsentusiast kommer du att hitta ett hem på TietoEVRY. Hos oss kan du göra ett avtryck och forma framtiden.”

 


 

”Vill du börja din karriär på ett av Nordens största IT-tjänsteföretag? Hos oss blir du del av en gemenskap med engagerade kollegor som brinner för smarta digitala lösningar. ”

Bilder

Lediga jobb


IFS-Konsulter

IT/teknik/konsultLäs mer

Verksamhetskonsult

IT/teknik/konsultLäs mer

Utvecklare Quadient Inspire

IT/teknik/konsultLäs mer

Lead Developer

IT/teknik/konsultLäs mer

Cloudspecialist

IT/teknik/konsultLäs mer

Service Desk Specialist – Tallinn

IT/teknik/konsultLäs mer

Följ TietoEVRY på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida