EVRYIT/teknik

MotivationGenom att utveckla möjligheter och engagemang för sina medarbetare arbetar Evry attraktivt med Employer Branding. Med att kunna utvecklas internt inom organisationen och klara målsättningar utses härmed Evry till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
 

Karriärföretagen har en egen Student Advisory Board panel. Sedan ett antal år utgör dessa en fokusgrupp för olika typer av frågeställningar. Utifrån ett studentperspektiv utser dem dessutom årligen de attraktivaste karriärföretagen.
______

 

EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på.

Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund. Genom att förstå våra kunders vardag säkerställer vi att processerna är effektiva.

Samspelet mellan verksamhetsutveckling och IT-lösningar skall skapa nytta för den egna organisationen. Genom våra erfarenheter och nära arbetssätt säkerställer vi att våra kunder får den lösning som verkligen behövs. Våra 10 000 anställda är utspridda på 50 kontor i Norden.

Varje kontor har friheten att skapa lösningar anpassade för kunden, samtidigt som våra medarbetare kan nyttja hela den expertis vår organisation besitter. Vårt mål är att bli Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi kommer inte att nöja oss med att vara största IT-tjänsteföretaget, vi ska också vara det bästa. Därför kommer vi i framtiden arbeta ännu närmare våra kunder.

Teknik är inte bara data, det är en del av människors liv. Vi arbetar varje dag för att göra det vår vision säger: Embrace infinite opportunities.

Se våra lediga tjänster och karriärmöjligheter här.

 


 

”Vill du börja din karriär på ett av Nordens största IT-tjänsteföretag? Hos oss blir du del av en gemenskap med engagerade kollegor som brinner för smarta digitala lösningar. ”

Artiklar

Dröm stortLäs mer

Anna-Carin – en framtidens kvinnaLäs mer

Här kombineras IT-expertis med gedigen verksamhetskunskapLäs mer

Följ EVRY på sociala medier