EVRYIT/teknik/konsult

MotivationMed ett ständigt fokus på utveckling och karriär för sina medarbetare arbetar Evry attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Möjligheter ges internt hos bolaget för sina anställda. Som att kunna göra karriär, växa och utvecklas. De utmärker sig genom att ha fokus på det viktigaste, sina anställda! Härmed utses Evry till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på.

Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund. Genom att förstå våra kunders vardag säkerställer vi att processerna är effektiva.

Samspelet mellan verksamhetsutveckling och IT-lösningar skall skapa nytta för den egna organisationen. Genom våra erfarenheter och nära arbetssätt säkerställer vi att våra kunder får den lösning som verkligen behövs. Våra 10 000 anställda är utspridda på 50 kontor i Norden.

Varje kontor har friheten att skapa lösningar anpassade för kunden, samtidigt som våra medarbetare kan nyttja hela den expertis vår organisation besitter. Vårt mål är att bli Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi kommer inte att nöja oss med att vara största IT-tjänsteföretaget, vi ska också vara det bästa. Därför kommer vi i framtiden arbeta ännu närmare våra kunder.

Teknik är inte bara data, det är en del av människors liv. Vi arbetar varje dag för att göra det vår vision säger: Embrace infinite opportunities.

Se våra lediga tjänster och karriärmöjligheter här.

 


 

”Vill du börja din karriär på ett av Nordens största IT-tjänsteföretag? Hos oss blir du del av en gemenskap med engagerade kollegor som brinner för smarta digitala lösningar. ”

Artiklar

Dröm stortUlf Sandfrost har arbetat som innovationschef för Lfant-projektet. Förutom att vara ett stort fan av The X-files är Ulf den sortens ledare som älskar att hålla sig uppdaterad med det senaste inom innovation. Ulf är den som mejlar kollegorna med länkar till intressanta artiklar om allt från ledarskap till Augmented Reality och han tar mer […]Läs mer

Anna-Carin – en framtidens kvinnaPå IT-tjänsteföretaget EVRY har Anna-Carin Jonsson hittat rätt. Inspirationen kommer från att leda kompetensstarka team i föränderlig miljö med kunden i fokus. Från systemutvecklare och konsult till projekt- och teamledare. Det är med ödmjukhet, vi-känsla och stor framåtanda som Anna-Carin Jonsson berättar om sin resa inom IT-branschen. Vad är det bästa med ditt jobb? – […]Läs mer

Här kombineras IT-expertis med gedigen verksamhetskunskapPå IT- företaget EVRY har man insett att en effektiv lösning sällan enbart handlar om teknik eller hårdvara utan för att agera rådgivare behövs verksamhetsförståelse. EVRY lägger därför en stor vikt vid kombinationen av IT-expertis och verksamhetsbredd. Att medarbetarna förstår olika branschers förutsättningar och utmaningar är något som givetvis gynnar kunderna, men likväl medarbetarna som får möjlighet att utvecklas.Läs mer

Bilder

Lediga jobb


Kundekonsulent – Banking Services 24/7

IT/teknik/konsultLäs mer

.Net-utvecklare

IT/teknik/konsultLäs mer

Prosjekt- og programleder Business & Technology Consulting

IT/teknik/konsultLäs mer

Senior ServiceNow Ressurs

IT/teknik/konsultLäs mer

Oracle Database Arkitekt

IT/teknik/konsultLäs mer

Tech-lead – Teknisk arkitekt for Java i innovativt miljø

IT/teknik/konsultLäs mer

Application Manager

IT/teknik/konsultLäs mer

DevOps utvikler

IT/teknik/konsultLäs mer

.Net-utvecklare

IT/teknik/konsultLäs mer

Episerver Commerce Arkitekt/TechLead

IT/teknik/konsultLäs mer

IFS-Konsulter

IT/teknik/konsultLäs mer

Projektledare

IT/teknik/konsultLäs mer

Projektledare – E-handel

IT/teknik/konsultLäs mer

SharePoint-utvecklare

IT/teknik/konsultLäs mer

Testledare

IT/teknik/konsultLäs mer

Följ EVRY på sociala medier

FacebookLinkedIn