Familjebostäder i GöteborgBygg/anläggning

MotivationFamiljebostäder i Göteborg är en familjär arbetsgivare som ständigt visar upp expertis och hur man aktivt arbetar med talangers utveckling. Familjebostäder i Göteborg lyckas kombinera modernitet och hållbarhet vilket skapar stort engagemang bland sina kunder och medarbetare. De är ett praktexempel på en arbetsgivare som förstått viktig med employer branding. Karriärföretagen utser härmed Familjebostäder i Göteborg till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om företaget

Familjebostäder har rötterna i 1950-talet, ett årtionde som präglades av tillväxt, utvecklingsoptimism och förhoppningar på det framväxande folkhemmet. Men också av trångboddhet, fattigdom och dass på gården. Det var här, i brytningen mellan det gamla och det nya Sverige som bolaget bildades.

Uppdraget var att ge göteborgarna anständiga hem, moderna bostäder med värme, rinnande vatten och badrum. Den nya staden byggdes i Högsbo, Kortedala, Guldheden. Småningom blev byggandet storskaligare, med rationella metoder och högt tempo. Biskopsgården, Tynnered, Bergsjön och de övriga miljonprogramsområdena uppfördes.

Jobba hos oss

Utan ett fungerande hem är det svårt att få resten av livet att fungera. Ett bra boende är basen för en trygg och utvecklande tillvaro. Att människor har någonstans att bo, och trivs och känner sig trygga, är därför också en förutsättning för Göteborgs positiva utveckling. Det är vår drivkraft. Vi finns till för människorna. Och för den stad som hela tiden skapas av dem.

Familjebostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag. Och vi är mycket stolta över vårt uppdrag. Det sträcker sig bortanför husen till människorna, till göteborgarna. Vårt uppdrag innebär att vi ska förvalta våra hus på bästa sätt, men vi ska även arbeta för att skapa en trygg och trivsam livsmiljö. Här kan du läsa om vad Familjebostäder har att erbjuda sina anställda och lite om hur vi arbetar.

Hitta lediga tjänster här!

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig! Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bostadsbolag som Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen. Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här: fastighetsakademin.se.

Följ Familjebostäder i Göteborg på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida