Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Fazer

MotivationFazer är en arbetsgivare som präglas av tradition, passion och innovation. Med över 130 års erfarenhet i branschen kombinerar de kärnvärdena med en framåtsyftande inställning. Fazer erbjuder en arbetsmiljö där medarbetare kan blomstra och där det finns gott om utrymme för personlig och professionell utveckling. Som en arbetsgivare som tror på mångfald och inkludering välkomnar Fazer olika perspektiv och kreativa tankesätt.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Fazer är en modern, hållbar och internationell arbetsgivare. Vi erbjuder många olika roller, uppgifter och möjligheter för proffs med olika färdigheter och bakgrunder.

Vår historia började 1891 när den unge Karl Fazer öppnade sitt första café i Helsingfors. Sedan dess har vi fortsatt att skapa matupplevelser som sammanför människor, krydda allt vi gör med en gnutta glädje och kärlek och göra varje dag lite bättre. Baserat på vårt gedigna arv skapar vi framtidens hållbara matlösningar. Och vi vill alltid göra gott för både planeten och människorna omkring oss.

På Fazer är allas insatser och insikter värdefulla. Vi vill ge medarbetarna möjlighet att vara sitt riktiga jag och vara stolta över sig själva, utan förbehåll och med stor kreativitet. Vi utvecklar våra färdigheter och våra arbetssätt kontinuerligt genom att arbeta sida vid sida och stötta varandra.


Våra värderingar


Vi skapar magi

Vi har modet att sikta högt. Våra mål är ambitiösa och tydliga för alla på Fazer, och vi fokuserar på det som är meningsfullt för konsumenterna och skapar tillväxt och lönsamhet för företaget. Alla kan påverka hur vi arbetar vidare för våra mål. Vi drivs av vår passion att skapa matupplevelser som sammanför människor, erbjuder stunder av glädje och fyller våra liv med perfekta dagar. Vi är stolta över att vi kan berika konsumenternas liv med magiska ögonblick. Vi utbyter erfarenheter och insikter: vi inspireras av den återkoppling vi får och lär oss av varandra. Vi tar fram innovationer, utvecklar och skapar tillsammans. Och vi lyckas tillsammans.

Vi gör framsteg varje dag

Vi får vara kreativa, försöka och misslyckas. Vi tror att misstag är möjligheter till värdefulla lärdomar. Vi vill uppmuntra alla på Fazer att ta ansvar för sitt arbete och att förbehållslöst leta efter de bästa vägarna framåt. Vi delar våra framgångar och misstag med varandra för att lära oss av dem tillsammans. Vi utvecklar oss själva och våra arbetssätt tillsammans. Vi letar efter nya kreativa lösningar som hjälper oss och vår verksamhet att blomstra. Vi är flexibla och välkomnar förändringar som möjligheter. Våra medarbetare är kärnan i våra framgångar, och vi lyssnar på deras tankar och idéer när vi utvecklar vår verksamhet.

Vi vinner som ett Fazer

Vi litar på varandra och firar våra gemensamma framgångar. Vi har en kultur där vi kan arbeta öppet och blomstra precis som vi är. Vi behandlar alla medarbetare rättvist och jämlikt och vi är övertygade om att de starkaste teamen består av individer med olika bakgrunder. Alla är välkomna som de är, med sina olika perspektiv. Det är lätt för oss att samarbeta med kollegor i hela företaget. VI är övertygade om att våra framgångar är resultatet av samarbete: vi arbetar och lyckas tillsammans. Som ett Fazer.

Om Fazer

Bilder

Traineeprogram


Fazers Businesstrainee-program

Följ Fazer på sociala medier

WebbsidaLinkedInFacebookInstagramX

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss