FindusDetaljhandeln

MotivationGenom en fantastisk sammanhållning i organisationen och ett stort engagemang för sina medarbetare arbetar Findus attraktivt med Employer Branding. Med en innovativ arbetsmiljö där det finns chans för medarbetarna att växa inom organisationen utses härmed Findus till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Väx med oss på Findus

Vi rekryterar på ett professionellt sätt och erbjuder konkurrenskraftiga villkor. Findus är ett prestationsinriktat företag. Det innebär att vi belönar prestation som genererar framgång för oss alla på företaget. Vår organisation är i stor utsträckning byggd på ett sätt som skapar engagemang och delaktighet genom delegerat beslutsfattande och ansvar. Givetvis med respekt och ärlighet, öppna kommunikationsvägar och stöd för den som behöver.

Arbetsplats och Kultur
Findus har en enkel och lättsam kultur som är informell och lätt att verka i. Vi har en positiv och skön arbetsmiljö. Det är viktigt att ha roligt när vi arbetar. Då är det dessutom så mycket lättare att utvecklas individuellt.

Vår Vision är:
Vi gör livet bättre med god och bra mat

Därför ska du söka jobb hos oss
Vi satsar på dig och på Findus finns det många olika karriär möjligheter. Det spelar ingen roll var du börjar din resa utan hur du presterar under resans gång. En nyanställd kan exempelvis få komma in i en roll där han eller hon inte är specialist från början och få möjlighet att växa med uppgiften. Efterhand erbjuds medarbetaren allt större utmaningar inom det egna arbetsområdet.

Utvecklingsmöjligheter – Utbildningar samt individuella utvecklingsplaner och karriärvägar för medarbetare inom Findus olika arbetsområden. Vi satsar på dig och ser till att du utvecklas till din fulla potential.

Friskvård – På Findus erbjuder vi friskvårdsbidrag. Vi främjar olika typer av hälsosamma aktiviteter för våra medarbetare och uppmuntrar till friskvård.

Ansvar – Vi tror på vårt team och ger gärna dig mycket eget ansvar. Vi tycker det är viktigt att uppmuntra idéer och entusiasm.

Se våra lediga tjänster här

Bilder

Följ Findus på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida