Forsman & BodenforsMediebolag

MotivationForsman & Bodenfors är ett världs ledande företag inom sin bransch vilka levererar expertis. Genom spetskunskap och unika karriärmöjligheter har Forsman & Bodenfors lyckats skapa en attraktiv arbetsplats. Forsman & Bodenfors har idag vunnit hundratals priser för sina reklamer, men nu är det dags att de även prisas för den fantastiska arbetsplats de skapat. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Forsman & Bodenfors karriärsidan

Forsman & Bodenfors är ett globalt kreativt kollektiv, grundat i Sverige 1986. Vårt verkligt samarbetsvilliga sätt att arbeta har genom åren låst upp kontinuerlig kreativ spetskompetens och byggt ovanligt mänskliga varumärken. På Forsman & Bodenfors har vi kreativitet som kärnan genom alla avdelningar, inklusive teknik, data och analys och media. Under de senaste två decennierna har vi rankats som en av de mest hyllade kreativa byråerna i världen.

Vi älskar det vi gör och är djupt engagerade i det. Vår är en platt organisation, utan hierarkier, stängda dörrar eller glastak. Det är helt och hållet utformat för att skapa och vårda idéer. Vi tror på ett kollektivistiskt förhållningssätt. Det är därför vi arbetar nära tillsammans – oavsett arbetsbeskrivning.

Artiklar

Följ Forsman & Bodenfors på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida