GrängesIndustri/produktion

MotivationAtt alltid försöka skapa en bättre morgondag för sina medarbetare och leverera goda arbetsförhållanden har Gränges utfört ett kvalitativt arbete med Employer Branding. Med olika arbetsområden och nya innovativa lösningar utses härmed Gränges till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Om oss

Gränges är den största tillverkaren av valsat aluminium för lödda värmeväxlare i aluminium. Varannan bil som produceras i dag globalt innehåller material som Gränges tillverkat.

Genom att erbjuda de mest avancerade produkterna och arbeta nära våra kunder för att utveckla nya innovativa lösningar, bidrar Gränges till mer energisnåla och miljövänliga värmeväxlare.

”Vårt mål är att fortsätta vara branschens ledande aktör inom värmeväxlarmaterial”
– VD Johan Menckel.

Utveckling och tillverkning av valsat aluminium för lödda värmeväxlare startade redan 1972 i Finspång, då Gränges som pionjärer på området startade i liten skala. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli en global koncern med cirka 964 medarbetare och en omsättning på SEK 5,5 miljarder.

Se våra lediga tjänster här.

 


 

Att arbeta på Gränges innebär att omge sig med stolta, kompetenta och motiverade kollegor – i en säker arbetsmiljö. Med en ömsesidig respekt för varandras kunnande och ett starkt fokus på att hela tiden göra saker smartare och bättre, utvecklar vi vårt bolag tillsammans.

Artiklar

AN ACADEMIC TWIST ON PRODUCTIONLäs mer

”Hälften av världens fordon drivs med hjälp av Grängesprodukter”Läs mer

Följ Gränges på sociala medier