Ikano BankFinans/ekonomi/juridik

MotivationIkano Bank har på ett tydligt sätt kopplat ihop verksamheten med arbetsgivarevarumärket på sina externa kanaler. Det är också en väl vald portion storytelling på hemsidan som känns modern. Man speglar också mångfalden inom företaget på ett tydligt sätt. Det är därför lätt att bli intresserad och inspirerad av detta företag. Utöver lyckad digital kommunikation jobbar Ikano Bank effektivt med fysiska event vilket visar tydlig effekt bland studenter och young professionals.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Ikano Bank startades precis som IKEA i de småländska skogarna för att ge de ”många människorna” ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och under åren som gått har vi vuxit till ett företag med ca 1 000 medarbetare i åtta länder. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder säljfinansiering, factoring och leasing åt företag, samt lån, sparkonton och kreditkort till privatpersoner.

Vad du kan förvänta dig av oss…

Några ord från oss på banken…

Den viktigaste uppgiften för oss är att ta väl hand om våra kunder. Vi känner också att vi har stora möjligheter att påverka bankens utveckling samtidigt som vi utvecklar oss själva. Vi arbetar hela tiden med att effektivisera och förbättra i vårt arbete. På så sätt kan vi ge kunderna bättre villkor och service. Vi försöker göra det så enkelt som möjligt att vara kund hos oss. Vi som arbetar på Ikano Bank är ekonomer, försäljare, marknadsförare, IT-specialister och jurister. Men bakom varje yrke finns det förstås en människa.

Hos oss drivs alla av en vilja att arbeta tillsammans. Vi vågar gå vår egen väg och tycker att sunt förnuft och enkelhet ofta ger de bästa lösningarna.

Hälsningar,
Vi som arbetar på Ikano Bank.

Se våra lediga tjänster här.

 

Följ Ikano Bank på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida