ImpleniaIndustri/produktion

MotivationImplenia är en trygg arbetsgivare som tar hand om sina medarbetare. Med stort fokus på mångfald och jämställdhet kan varje medarbetare känna sig omhändertagna. Implenia kommunicerar på ett rakt och familjärt sätt som visar att deras viktigaste tillgångar är medarbetarna. Kombinerat med goda utvecklingsmöjligheter är Implenia en attraktiv arbetsgivare.  

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Inom Implenia Sverige ser vi mångfald och jämställdhet som något centralt och viktigt för en hållbar framtid.

Implenia Sverige AB har fler än 500 anställda och har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt i landet. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg. Implenia Sverige är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz. Koncernen har också en stark ställning på den tyska, österrikiska och norska infrastrukturmarknaden.

Implenia planerar och bygger för framtiden. Med glädje.

På Implenia börjar och utvecklas vår resa med dig. Tillsammans designar och skapar vi vår vision av morgondagen. En vision byggd på en lång tradition av erfarenhet. I vår nya företagsfilm får du följa några nyfikna kreatörer och nytänkande yrkesutövare som skapar miljöer som består. Följ med bakom kulisserna när Peter, Julia, Nedim, Linn och Alex berättar om livet på Implenia.

Jobba hos oss

Implenia tillhandahåller tjänster över hela Sverige inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, väg- och anläggningsarbeten samt grundläggning. Implenia Sverige har kontor i Liljeholmen i Stockholm och i centrala Göteborg samt i Linköping.

Vi vill fortsätta utvecklas – och då behöver vi dig!

Hos Implenia Sverige får du chans till vidareutveckling och du arbetar med kunniga, roliga och ambitiösa kollegor. Vi har stora som små projekt igång och kan erbjuda dig en varierande arbetsplats. Vi söker alltid nya talanger – tveka inte att höra av dig.

Nedan hittar du lediga tjänster på Implenia Sverige AB. Finner du inget som passar just nu är du välkommen att skicka in din spontanansökan här.

 

Följ Implenia på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida