ITABDetaljhandeln

MotivationITAB är ett globalt företag som ligger i framkant inom som bransch. Hos ITAB kan man både som kund och medarbetare förvänta sig högsta expertis. De erbjuder även en mix av spännande karriärmöjligheter på en internationell nivå. Kombinerat med deras känsla för employer branding skapar ITAB en attraktiv arbetsplats. Bra jobbat! Karriärföretagen utser härmed ITAB till en av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi skapar butiker där dina kunder trivs …

ITAB är en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning. Vi skapar varje dag kundunika, nyckelfärdiga butikskoncept, exklusiva, varumärkesbyggande miljöer och shop in shop-koncept samt effektiva apotek. Vår rutin från dagligvaruhandel och butiksmiljöer med behov av basinredning, effektiva kassalinjer och flödesskapande entréer är å andra sidan lika gedigen.

För din del betyder det att vi förenar det bästa av två världar och tillsammans formar vi butiksmiljöer som är så trivsamma och stimulerande att handla i, att kunderna vill komma tillbaka. Gång på gång.

… och retailkoncept för merförsäljning

När vi arbetar med ett nytt koncept är dialogen tät. Vi bollar kontinuerligt idéer med dig och testar. Innan vi påbörjar produktionen tar vi fram prototyper och låter dig uppleva din nya butik i modern 3D-miljö. År av erfarenhet har bidragit till systematiska arbetsmetoder för så väl design- och konceptutveckling, som just in time-produktion och pålitliga roll out-planer med samtidig installation i många butiker.

Vi styr hela processen med varsam hand och när en installation är avslutad, har vi ofta tagit hand om allt från första skiss fram till överlämnandet av en butik redo att tas i bruk för att nå nya försäljningsframgångar.

”Close to you”

Vi är ett globalt företag, men i allt vi gör är vi lokala. En flexibel arbetsmodell och organisation, gör att vi oavbrutet kan växa med våra kunder på nya marknader. Vår framgång ligger också i att vi ständigt ligger i utvecklingens framkant, arbetar med hållbara innovationer och aldrig slutar vara nyfikna.

Med en omfattande egen produktion kan vi leverera lönsamhetsskapande produkter som uppfyller dina krav på produktsäkerhet, funktion och design – till ett konkurrenskraftigt pris. Du hittar våra säljkontor i mer än 30 länder och ITAB har inte mindre än 20-talet egna produktionsanläggningar runt om i Europa samt i Kina.

Vi är hängivna tanken om att skapa den ultimata shoppingupplevelsen och med kontroll över hela processen kan vi förbättra och anpassa vårt erbjudande till dina behov – och garantera att det vi lovar också håller.

Hitta lediga tjänster här.

Bilder

Följ ITAB på sociala medier

InstagramLinkedInWebbsida