Itello

ItelloData/IT

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

Itello

Ett FinTechbolag som utvecklar affärssystem och digitala lösningar för effektivare administration av pension, livförsäkring och sparande. Vi uppfattas som marknadsledande på det vi gör av våra kunder. De är Sveriges största livförsäkringsbolag.

Med vår breda branschkunskap och kompetens inom systemutveckling bygger vi den nya generationens affärssystem och digitala lösningar för pensions- och försäkringsbranschen. Itello har ca 130 anställda och omsätter ca 175 Mkr. Framtiden blir vad vi gör den till.

Det här är inget vanligt jobb!

Det vi gör betyder mycket för väldigt många människors framtid. Vi ger dem mer pension. Du kommer att effektivisera administrationen av våra pensioner och försäkringar. Det är en spännande resa som kräver nytänkande och fantasi varje dag. Men du blir inte ensam. Tillsammans med drygt hundra smarta prestigelösa hjärnor som kollegor och följeslagare bryter ni ny mark i ännu okända territorier.
Framtiden blir vad vi gör den till.

Kultur och kontor

Vi arbetar i en bransch som ständigt utvecklas. Det ställer höga krav på vår kompetens och kunskap – vi kan både IT och försäkring. Atmosfären präglas av en driven och prestigelös kultur med ett stort engagemang. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Se våra lediga tjänster här.

Artiklar om Itello

Medarbetare

 • Björn Hegstam

  Systemutvecklare
 • Kinga Sidor

  Applikationstestare
 • Nils Skohgfeldt

  Systemutvecklare
 • Alexandra Peretic

  HR-ansvarig
 • Videor om Itello

  Följ Itello på sociala medier