Karolinska UniversitetssjukhusetHälso- och sjukvård

MotivationGenom att ansvara för patienter växer alla innovativa medarbetare på Karolinska. De jobbar attraktivt med Employer Branding genom kvalitativa lösningar och karriärmöjligheter inom organisationen. Härmed utses Karolinska Universitetssjukhuset till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukvård, forskning och utbildning är lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra människors liv.

Karolinska har i uppdrag att vara Stockholms läns landstings universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Karolinska tar även emot patienter från andra delar av landet och från andra länder.

Uppdraget innebär också ett huvudansvar för landstingets forskning och utbildning av studenter tillsammans med Karolinska Institutet och andra högskolor och universitet. Genom nytänkande, innovation och samverkan med flera andra aktörer arbetar vi för att vara ledande och internationellt framstående inom sjukvård, forskning och utbildning.

Intresserad av att arbeta på Karolinska Universitetssjukhuset? Välkommen att kontakta vårt Rekryteringscenter.

Rekryteringscenter:

Telefon: 08-517 76 999

E-post: rekryteringscenter.karolinska@sll.se

Följ Karolinska Universitetssjukhuset på sociala medier