KentorData/IT

MotivationMed en påverkan på samhället och ett engagemang till sina medarbetare för att skapa trivsel och relationer arbetar Kentor IT med Employer Branding. Genom variationsrika uppdrag och familjär stämning utses härmed Kentor IT AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Om oss

Världen förändras allt snabbare. Du behöver en partner som utmanar er att förändras. Som får er att bli mer konkurrenskraftiga. Vi är med er hela vägen från strategi till implementation.

På Kentor förstår vi vad som är kritiskt för att ni ska lyckas i en värld som förändras allt snabbare. Vår digitala och tekniska expertis, tillsammans med djup förståelse för olika typer av verksamheter gör oss oslagbara när det gäller att driva ert digitala förändringsarbete.

Vi har sedan 1983 bidragit till att utveckla organisationer i en rad branscher. Våra 300 medarbetare gör oss tillräckligt starka för att leverera komplexa helhetslösningar samtidigt som vi är tillräckligt flexibla för att kunna skräddarsy allt utifrån er. Sedan 2007 är Kentor en del av TeleComputing-koncernen med cirka 900 anställda i tre länder.

Se våra lediga tjänster här.

Följ Kentor på sociala medier

Artiklar om Kentor