KnowitIT/teknik

MotivationGenom en karriärutveckling för medarbetarna på sin arbetsplats arbetar Knowit med Employer Branding. Med engagerade och innovativa medarbetare och en sammanhållning för både nuvarande och potentiella medarbetare utses härmed Knowit till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Välkommen till oss på Knowit

Vårt medarbetarlöfte – Grow. Create a difference. Together – ska visa vilken sorts företag vi vill vara.
Grow – Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus.
Create a difference – Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle.
Together – Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.

Knowit som arbetsgivare

I Universums Företagsbarometer placerar sig Knowit bland de topp tio populäraste arbetsgivarna bland nordiska IT-studenter.
– Knowit är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser, som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som personligt, säger Knowits koncernchef Per Wallentin.
Knowit får högt betyg som arbetsplats bland befintliga medarbetare, och även när det gäller att rekommendera Knowit som arbetsplats.

 

Jobba hos oss – Spana här

Följ Knowit på sociala medier