KronofogdenOffentlig förvaltning

MotivationKronofogden har en stark kontinuitet i sitt employer branding-arbete vilket lett till starka och tydliga resultat under de senaste åren. Kronofogden har en bredd I sina erbjudanden som attraherar och inspirerar: Alltifrån en delgivare i Kalmar till en javautvecklare i Stockholm till en verksjurist i Göteborg. Det är en spännande förändringsresa att följa och vi är övertygade om att detta är en arbetsgivare att räkna med framöver.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi hjälper den som inte fått betalt och ger stöd och råd till den som ska betala

Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Vi är omkring 2 300 medarbetare och vi finns på 32 orter i landet.

Vi är en stor organisation med många olika arbetsområden. Här finns goda möjligheter för dig att utvecklas både på djupet och på bredden. Vi arbetar löpande med att öka kompetensen hos våra medarbetare, men vill också att du har en drivkraft att själv se möjligheter. Vi erbjuder både interna och externa utbildningar, och du får ofta handledning oavsett vilken roll du har. När du ska bli exempelvis kronoinspektör eller kronofogde genomgår du ett längre utbildningsprogram där teori varvas med praktik.

Vi utvecklar kontinuerligt vår arbetsplats både genom ständiga förbättringar och större projekt. Vi arbetar ofta tvärfunktionellt, vilket innebär att olika grupper löpande arbetar tillsammans och bidrar med flera perspektiv. Du kan jobba tillfälligt på heltid med utvecklingsarbete eller med mindre kontinuerliga uppdrag vid sidan av ditt ordinarie arbete. Det är ett jobb, men du kommer också hit för att lära dig nya saker.

När du är ny i rollen som chef får du en introduktion genom vårt utvecklingsprogram för chefer. Där blandas interaktivt lärande med diskussioner i ditt chefsnätverk. Du kan även fördjupa ditt ledarskap genom andra utbildningar och genom att delta i vårt mentorprogram.

Tycker du att detta låter intressant och viktigt skulle du kunna passa hos oss på Kronofogden.. Ta en titt på våra lediga jobb här.

Medarbetare

Följ Kronofogden på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida