KungsledenBygg/anläggning

MotivationKungsleden skapar goda förutsättningar för de som är i början av sin karriär. Med stor fokus på jämställdhet har Kungsleden som mål att spegla samhället – Hög diversitet! Oavsett bakgrund kan alla känna sig välkomna. Med en bred mix av aktiviteter visar Kungsleden att deras medarbetare är värdefulla. Med hög närvaro i digitala kanaler kopplar de ihop verksamheten med arbetsgivarevarumärket på ett snyggt sätt. Kungsleden jobbar med att skapa innovativa och bekväma kontor, därmed kan man som medarbetare förvänta sig en arbetsplats utöver det vanliga.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

 

 

Vill du arbeta i ett dynamiskt och kreativt bolag som har ambitionen att bli Sveriges största och mest framgångsrika fastighetsbolag?

Sedan 2013 är Kungsleden ett helt nytt bolag. Vi har gått från att ha varit ett transaktionsdrivet/opportunistiskt bolag till en långsiktig fastighetsägare med en vision om att skapa attraktiva platser (via kluster) som berikar människors arbetsdag. Vårt största fokus är att ha en nära dialog med våra kunder, ”att leverera det lilla extra” samt inom utveckling/förädling. Att se potentialen i våra fastigheter och byggrätter för att därigenom skapa värde åt oss och våra aktieägare.

KUNGSLEDEN SOM ARBETSPLATS
Idag är vi ett modernt, framgångsrikt och växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Stämningen är lättsam, positiv och alltid nära till skratt. Glädje är ett våra värdeord, förutom professionalism och omtanke. Inom bolaget arbetar nära 110 personer.

Vi har under det senaste året flyttat vårt huvudkontor och regionskontor till egna fastigheter. De är moderna och ligger i framkant och fungerar även som showroom dit vi kan bjuda in presumtiva kunder och befintliga hyresgäster för inspiration.

BÖRSENS MEST JÄMSTÄLLDA BOLAG
För oss är jämställdhet i samhället en självklarhet. Det gäller även oss som bolag. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling. Andelen kvinnor var vid årsskiftet 2015/2016 53 procent (54). I ledningsgruppen är könsfördelningen 50/50.
Som ett resultat av vår syn på jämställdhet och vårt arbete med dessa frågor utsågs vi 2016 till börsens mest jämställda bolag av AllBright-stiftelsen.

Välkommen till Kungsleden – ett bolag i framkant!
Se våra lediga tjänster HÄR!

 


Kort om oss
Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Som en långsiktig fastighetsägare arbetar vi för att bygga och utveckla relationer till våra kunder samtidigt som vi strävar efter att vara en tongivande aktör i samhället där vi finns. Med ambitionen att figurera som en del av våra kunders utvecklingsresa kan vi kontinuerligt erbjuda lokallösningar utifrån kundens rådande behov. På så sätt skapar vi en långsiktig och hållbar verksamhet.

 

Artiklar

Lediga jobb


Teknisk förvaltare med intresse för hållbarhet till Hyllie i Malmö Förvaltare till Västerås City

Bygg/anläggning

Följ Kungsleden på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida