KungsledenBygg/anläggning

MotivationMed delaktighet i utveckling och karriärmöjligheter för medarbetarna arbetar Kungsleden attraktivt med sitt Employer Branding arbete. Med Innovativa lösningar, bra förutsättningar till utveckling och viktiga värderingar inom bolaget utses härmed Kungsleden till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

 

 

Vill du arbeta i ett dynamiskt och kreativt bolag som har ambitionen att bli Sveriges största och mest framgångsrika fastighetsbolag?

Sedan 2013 är Kungsleden ett helt nytt bolag. Vi har gått från att ha varit ett transaktionsdrivet/opportunistiskt bolag till en långsiktig fastighetsägare med en vision om att skapa attraktiva platser (via kluster) som berikar människors arbetsdag. Vårt största fokus är att ha en nära dialog med våra kunder, ”att leverera det lilla extra” samt inom utveckling/förädling. Att se potentialen i våra fastigheter och byggrätter för att därigenom skapa värde åt oss och våra aktieägare.

KUNGSLEDEN SOM ARBETSPLATS
Idag är vi ett modernt, framgångsrikt och växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Stämningen är lättsam, positiv och alltid nära till skratt. Glädje är ett våra värdeord, förutom professionalism och omtanke. Inom bolaget arbetar nära 110 personer.

Vi har under det senaste året flyttat vårt huvudkontor och regionskontor till egna fastigheter. De är moderna och ligger i framkant och fungerar även som showroom dit vi kan bjuda in presumtiva kunder och befintliga hyresgäster för inspiration.

BÖRSENS MEST JÄMSTÄLLDA BOLAG
För oss är jämställdhet i samhället en självklarhet. Det gäller även oss som bolag. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling. Andelen kvinnor var vid årsskiftet 2015/2016 53 procent (54). I ledningsgruppen är könsfördelningen 50/50.
Som ett resultat av vår syn på jämställdhet och vårt arbete med dessa frågor utsågs vi 2016 till börsens mest jämställda bolag av AllBright-stiftelsen.

Välkommen till Kungsleden – ett bolag i framkant!
Se våra lediga tjänster HÄR!

 


Kort om oss
Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Som en långsiktig fastighetsägare arbetar vi för att bygga och utveckla relationer till våra kunder samtidigt som vi strävar efter att vara en tongivande aktör i samhället där vi finns. Med ambitionen att figurera som en del av våra kunders utvecklingsresa kan vi kontinuerligt erbjuda lokallösningar utifrån kundens rådande behov. På så sätt skapar vi en långsiktig och hållbar verksamhet.

 

Artiklar

UTVECKLINGSMÖJLIGHETERI vår organisation fattas många beslut långt ut i organisationen vilket främjar handlingskraft och nytänkande. Har du goda idéer finns det stora möjligheter att påverka. Som bolag lever vi i en föränderlig miljö vilket innebär att du som jobbar på Kungsleden trivs med det. Det finns stor kompetens i företaget att ta del av och […]Läs mer

Bilder

Lediga jobb


Förvaltare, Danderyd Stockholm.

Bygg/anläggningLäs mer

Följ Kungsleden på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida