kvadrat

kvadratIT/teknik

Pålitlig arbetsgivare
Stabila finanser
Tillväxt
Kompetens utveckling
Mångfald & Jämställdhet
Öppen arbetsgivare
Karriär
Miljö & Hållbarhet
Lyhörd
Branding

kvadrat

Kvadrat – ett livsstilsbolag.

 


Kvadrat bildades 1988 som ett livsstilsbolag. Vi erbjuder toppkonsulter inom IT, Teknik och Management friheten av att verka i eget företag samt ha gemenskapen och styrkan i ett väletablerat konsultbolag. Kvadrats vision är att stärka våra kunders konkurrenskraft och hjälpa våra konsulter att bli världens lyckligaste yrkesmänniskor.

Våra konsulter har varit med och arbetat fram företagets värderingar – frihet, ansvar, engagemang, förnyelse och ärlighet. Detta genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Idag är vi drygt 420 konsulter, kollegor och kompisar fördelade på 9 kontor i Stockholm, Linköping, Örebro, Jönköping, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Norrköping och Borlänge.

Bli Kvadratare

Den speciella känslan med eget konsultföretag.
Kvadrat är ett företag som skapats av konsulter för konsulter. Det drivs tillsammans och ägs av oss medarbetare, där de flesta har eget bolag. Vi strävar efter att expandera kontrollerat och har inga externa krav på oss att växa. Vi är kända som kompetenta, erfarna och med en stark vilja att ställa upp för kunderna. Detta omdöme kommer vi att vårda genom att rekrytera dig som har samma inställning som vi andra.

Konsult = entreprenör

Du är troligen konsult och arbetar med IT, projektledning eller verksamhetsutveckling. Du längtar efter frihet och att vara din egen chef. Du vill kunna styra vilka uppdrag du ska arbeta med. Du vill kunna styra din arbetstid och fritid. Du vill ha god ekonomi.

Du har ett nätverk av kollegor och kunder som känner dig. Du vet var din kompetens behövs. Du kan formulera unika kunderbjudanden (USP) baserade på din erfarenhet och kompetens.

Du är nyfiken, kreativ, har en positiv syn på arbete, är självständig, envis, hängiven, optimistisk och har kanske lite visionärt tänkande. Detta är alla egenskaper som är utmärkande för entreprenörer. Och det är precis samma egenskaper som utmärker en bra konsult som du själv.

”Egenföretagande är otryggt och krångligt, man ska inte tro att man är nåt”.

Det är lätt att bli påverkad av uppfattningar som finns omkring oss och fastna i dem. Vi grundade Kvadrat för att hjälpa oss själva – och andra – till det fria konsultlivet. Vi ville vara fria och oberoende och ha god ekonomi, men hade också behov av trygghet, gemenskap och personlig utveckling. Kvadrat har utvecklats för att vara en kombination av det bästa med att vara anställd och de fördelar som finns i att ha eget bolag.

De förväntningar vi har på varandra och på dig som vill bli Kvadratare sammanfattas i våra ”fyra K”:

 

Följ kvadrat på sociala medier