Lime TechnologiesIT/teknik

MotivationGenom att erbjuda många möjligheter för sina medarbetare och deras utveckling arbetar Lime Technologies attraktivt med Employer Branding. Med innovativa lösningar och chansen till att växa inom organisationen. Härmed utses Lime Technologies till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media
Så, vilka är egentligen Lime?

Med närmare 200 medarbetare och över 50 000 användare är vi en av Nordens största CRM-leverantörer. Efter 25 år i branschen vågar vi dessutom säga att vi kan det mesta om CRM. Vår ambition är att bli den ledande leverantören av CRM-system i Norden genom att tillhandahålla system som gör våra kunders arbete både enklare och roligare. Kort och gott – vi gör företag till kundmagneter.

Totallösningar
Vi är en one-stop-shop för CRM. Vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva och hjälper dig genom hela ditt CRM-projekt.

Flexibilitet
Tack vare att vi har all kompetens i huset är vi snabbrörliga och flexibla gentemot våra kunder. Utmana oss gärna!

Engagemang
Vi brinner verkligen för CRM och vet att en bra leverantör förbättrar individers vardag och företagens resultat. Det gör oss stolta!

”Här får jag vara precis som jag är: högljudd, ironisk, irriterad när saker inte går som jag vill, tramsig och lite, lite för nöjd när jag vinner en intern tävling. Och ändå passar jag in – precis som jag är…!” Anna-Mari Ewing, Säljare

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av att träffa drivna och engagerade människor med ett starkt intresse för teknik.
Om det låter som dig är det fritt fram att skicka in en spontanansökan – annars är detta de tjänster som vi erbjuder just nu…

 

Följ Lime Technologies på sociala medier