LindabForskning/Innovation

MotivationLindab är ett marknadsledande företag där de levererar spetskompetens och en fantastisk företagskultur. De gör det tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Genom schyssta arbetsvillkor och goda värderingar kan man känna stolthet över att jobba just för Lindab. Det är en stor arbetsgivare med många karriärval. Med tydligt stöd från ledningen kan varje medarbetare utvecklas.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Lindabs karriärsida!

Vill du jobba på ett marknadsledande, stabilt företag med goda arbetsvillkor och trevliga kollegor, samtidigt som du bidrar till att motverka de globala klimatförändringarna? Då har du hittat rätt.

På Lindab arbetar vi för ett bättre klimat. Det handlar om att skapa hälsosamma byggnader, minska våra kunders klimatpåverkan och att driva en hållbar verksamhet. Läs mer om det här.

Att arbeta på Lindab

Lindabs engagerade och kompetenta medarbetare utvecklar, producerar, säljer och distribuerar energieffektiva produkter och lösningar inom ventilation, inomhusklimat och byggkomponenter med utgångspunkt i vår strategi och affärsidé.

Alla medarbetare på Lindab är på så vis med och skapar bättre inomhusklimat och förenklat byggandet av hållbara byggnader. Och vi gör det bra! Koncernen har varit lönsam varje år sedan starten och är idag marknadsledande i stora delar av Europa.

Utvecklas med Lindab

​Lindab erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Det är en av anledningarna till att många anställda stannar så länge – hela 22% av våra svenska medarbetare har jobbat på Lindab i över 25 år!

Vi tror på att en frisk och glad personal ger ett friskt och välmående företag. Därför erbjuds alla anställda olika förmåner.

Lindab är ett företag att utvecklas på och med. Det är en av anledningarna till att många av våra anställda stannar så länge – hela 22% av våra svenska medarbetare har jobbat på Lindab i över 25 år!

Karriärvägar

Det finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget – det är många av våra medarbetare exempel på. En stor del av våra tjänster rekryteras internt. I och med att vi är en koncern med 5100 medarbetare i 32 länder finns det även chans att arbeta i internationella projekt.

Individuell utvecklingsplan

Det är av lika stor vikt för Lindab att utveckla anställda som att utveckla företaget. Alla tjänstemän har en individuell utvecklingsplan där man årligen uppdaterar mål och utvecklingsåtgärder tillsammans med sin chef. Detta är en del av Lindabs strukturerade och målmedvetna arbete med Performance management.

För studenter

Bilder

Följ Lindab på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida