Loomis ABSäkerhet

MotivationMed ett kvalitetstänk, miljöfokus och ständig utveckling genomför Loomis sitt arbete med Employer Branding på ett framgångsrikt sätt. Genom att alltid prioritera sina medarbetare och fokusera på att attrahera potentiella medarbetare med ett stort engagemang utses härmed Loomis till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering och specialister på kontanthantering. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är en decentraliserad organisation med drygt 900 medarbetare och finns på 12 orter runtom i landet. Koncernen Loomis AB är ett internationellt och börsnoterat företag med huvudkontor i Stockholm. Totalt har vi ca 400 platskontor i Europa och USA, en omsättning på omkring 17 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare i över 20 länder.

Se våra lediga tjänster här.


Introduktion till Loomis värld

 


 

Våra medarbetare tar ett stort ansvar och utför varje dag en viktig samhällsuppgift genom att transportera och räkna pengar. Arbetet kräver specialister på kontanthantering, där våra värderingar – People, Service, Integrity – är ryggraden för att skapa förtroende hos våra kunder.

Se hur det är att jobba på uppräkningen
Se hur det är att jobba som värdetransportör

Bilder

Följ Loomis AB på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida