LRF KonsultAdministration, ekonomi, juridik

MotivationMed en specialistkompetens och den senaste tekniken för sina medarbetare arbetar LRF Konsult attraktivt med Employer Branding. Genom en inspirerande arbetsmiljö och positiv företagskultur där medarbetarna trivs och utvecklas utses härmed LRF Konsult AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Vi får landets småföretagare att växa

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder.

Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också stort på att ta fram branschunika pakettjänster med stort digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa.

Intresserad av att växa som företagare?

Se våra lediga tjänster här.

Följ LRF Konsult på sociala medier

Artiklar om LRF Konsult