Ludvig & CoFinans/ekonomi/juridik

MotivationGenom innovativa och kvalificerade medarbetare arbetar Ludvig & Co attraktivt med Employer Branding. Som medarbetare finns det goda möjligheter till utveckling och den engagerade företagskulturen garanterar en trygg arbetsplats. Härmed utses Ludvig & Co till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi får landets småföretagare att växa

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder.

Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också stort på att ta fram branschunika pakettjänster med stort digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa.

Intresserad av att växa som företagare?

Se våra lediga tjänster här.

 


 

Med specialistkompetens och den senaste tekniken kan du ge kvalificerad rådgivning som får landets småföretagare att växa! Hos oss är alla våra medarbetare rådgivare och det är endast din egen drivkraft sätter begränsningarna hos oss. Vi ger dig kraft att växa – så kom och väx med oss

Artiklar

Jobba på Ludvig & CoVäx med oss till framtidens rådgivare. Som Sveriges största redovisningsföretag, en av Sveriges största arbetsgivare för jurister och som marknadsledande på förmedling av jord-och skogsfastigheter, kan vi erbjuda en kvalificerad rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling – allt under samma tak. Med specialistkompetens och den senaste tekniken kan du ge kvalificerad rådgivning som får […]Läs mer

Bilder

Lediga jobb


Are you our new Senior Software Developer in the tracking domain?

IT/teknik/konsultLäs mer

Indirect Purchaser

IT/teknik/konsultLäs mer

V&V Manager

IT/teknik/konsultLäs mer

Laboratory Engineer

IT/teknik/konsultLäs mer

Processingenjör inom Active Alignment

IT/teknik/konsultLäs mer

Följ Ludvig & Co på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida