Ludvig & CoIT/teknik/konsult

MotivationLudvig & Co är ett av de företag som utmärkt sig mest i form av förvandling. På kort tid har de utfört ett gediget employer branding-arbete där deras attraktivitet som arbetsgivare har stigit enorm. Vi kan med stor glädje se hur den externa kommunikationen nått nya höjder, och därmed kopplat ihop verksamheten med deras arbetsgivarvarumärke på ett snyggt sätt. Ludvig & Co är ett spännande företag i en attraktiv bransch där medarbetarna har goda möjligheter till utveckling. Med ett bra samarbete mellan HR och marknad fortsätter Ludvig & Co att växa.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba på Ludvig & CO

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare.

Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för dig och ditt företag. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som du får det stöd du som företagare behöver.

Väx med oss till framtidens rådgivare

Fundera gärna en stund vad du förväntar dig av din nästa arbetsgivare. Vill du snabbt få ansvar och känna friheten i en organisation där egen drivkraft och ambition verkligen uppskattas och uppmuntras? Vill du uppleva kicken i att jobba nära nöjda uppdragsgivare? Brinner du för att skapa framgångsrika företagare? Då ska du titta närmare på Ludvig & Co. Vi är totalt 1 300 rådgivare inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, verksamma över hela landet.

Var med på en spännande förändringsresa

Ludvig & Co ligger i framkant med nya digitala lösningar för både kund och medarbetare. Hos oss är det viktigt att du har intresse för utveckling, digitalisering, rådgivning och tillväxt då detta är naturliga delar i din arbetsvardag. Du är med och utvecklar arbetet och påverkar både kontorets och organisationens fortsatta tillväxt, där vi även har ett stort fokus på nykundsbearbetning. Vår bransch är inne på en spännande förändringsresa och som rådgivare hos oss blir du en del av den.

Vem är du?

Vi söker ständigt efter nya engagerade, affärsmässiga och kundmässiga redovisningskonsulter, lönekonsulter, jurister, mäklare, skogsekonomer, affärsrådgivare, lantmästare, jägmästare och agronomer!

Vill du höra direkt från några av våra anställda hur det är att jobba hos oss? Klicka här https://ludvig.se/om-oss/karriar/att-jobba-pa-ludvig-co/

 


 

Med specialistkompetens och den senaste tekniken kan du ge kvalificerad rådgivning som får landets småföretagare att växa! Hos oss är alla våra medarbetare rådgivare och det är endast din egen drivkraft sätter begränsningarna hos oss. Vi ger dig kraft att växa – så kom och väx med oss

Artiklar

Lediga jobb


Business Analyst

IT/teknik/konsult

Project Supplier Quality Engineer

IT/teknik/konsult

Följ Ludvig & Co på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida