Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Ludvig & CoFinans/ekonomi/juridik

MotivationLudvig & Co är en modern och engagerad arbetsgivare med ett imponerande employer brand. De tror på framtidens talanger och skapar därmed en arbetsplats med många karriärmöjligheter för sina medarbetare. Ludvig & Co har en stark känsla för kommunikation, där deras företagskultur baserad på engagemang och glädje lyser igenom vilket helt klart bidrar till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Jobba på Ludvig & CO

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för småföretagares behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för företagare.

Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för våra kunder. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som våra kunder får det stöd dem behöver.

Väx med oss till framtidens rådgivare

Fundera gärna en stund vad du förväntar dig av din nästa arbetsgivare. Vill du snabbt få ansvar och känna friheten i en organisation där egen drivkraft och ambition verkligen uppskattas och uppmuntras? Vill du uppleva kicken i att jobba nära nöjda kunder? Brinner du för att skapa framgångsrika företagare? Då ska du titta närmare på Ludvig & Co. Vi är totalt 1 300 rådgivare inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, verksamma över hela landet.

Var med på en spännande förändringsresa

Ludvig & Co ligger i framkant med nya digitala lösningar för både kund och medarbetare. Hos oss är det viktigt att du har intresse för utveckling, digitalisering, rådgivning och tillväxt då detta är naturliga delar i din arbetsvardag. Du är med och utvecklar arbetet och påverkar både kontorets och organisationens fortsatta tillväxt. Vår bransch är inne på en spännande förändringsresa och som rådgivare hos oss blir du en del av den.

Vem är du?

Vi söker ständigt efter nya engagerade, affärsmässiga och kundfokuserade ekonomirådgivare, redovisningskonsulter, lönekonsulter, jurister, mäklare, skogsekonomer, affärsrådgivare, lantmästare, jägmästare och agronomer!

Vill du höra direkt från några av våra anställda hur det är att jobba hos oss? Klicka här https://ludvig.se/om-oss/karriar/att-jobba-pa-ludvig-co/

Du hittar alla våra lediga tjänster via: https://ludvig.se/om-oss/karriar/lediga-tjanster/


Med specialistkompetens och den senaste tekniken kan du ge kvalificerad rådgivning som får landets småföretagare att växa! Hos oss är alla våra medarbetare rådgivare och det är endast din egen drivkraft sätter begränsningarna hos oss. Vi ger dig kraft att växa – så kom och väx med oss

Följ Ludvig & Co på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss