Ludvig & CoFinans/ekonomi/juridik

MotivationLudvig & Co är ett av de företag som utmärkt sig mest i form av förvandling. På kort tid har de utfört ett gediget employer branding-arbete där deras attraktivitet som arbetsgivare har stigit enorm. Vi kan med stor glädje se hur den externa kommunikationen nått nya höjder, och därmed kopplat ihop verksamheten med deras arbetsgivarvarumärke på ett snyggt sätt. Ludvig & Co är ett spännande företag i en attraktiv bransch där medarbetarna har goda möjligheter till utveckling. Med ett bra samarbete mellan HR och marknad fortsätter Ludvig & Co att växa – Bra jobbat! Karriärföretagen utser härmed Ludvig & Co till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vi får landets småföretagare att växa

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder.

Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också stort på att ta fram branschunika pakettjänster med stort digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa.

Intresserad av att växa som företagare?

Se våra lediga tjänster här.

 


 

Med specialistkompetens och den senaste tekniken kan du ge kvalificerad rådgivning som får landets småföretagare att växa! Hos oss är alla våra medarbetare rådgivare och det är endast din egen drivkraft sätter begränsningarna hos oss. Vi ger dig kraft att växa – så kom och väx med oss

Artiklar

Lediga jobb


Are you our new Systems Engineer within Computer Vision?

IT/teknik/konsult

Computer Vision Engineer powering our next generation ADAS and Autonomous Driving systems

IT/teknik/konsult

Tech Lead – Machine Learning Infrastructure

IT/teknik/konsult

Summer Intern – Supply Chain Planner

IT/teknik/konsult

Senior Process Development, DFM

IT/teknik/konsult

Production Quality Engineer

IT/teknik/konsult

Följ Ludvig & Co på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida