Marginalen BankBankväsendet

MotivationGenom att se till att varje individ och medarbetare känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet arbetar Marginalen Bank med Employer Branding. Med värderingar på arbetsplatsen och utvecklingsmöjligheter för både potentiella och nuvarande medarbetare utses härmed Marginalen Bank AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.

Employer branding
Quality of Communication
Career Days
Attractiveness

Välkommen till Marginalen Bank

– en annorlunda bank. Vi skapar tid och möjligheter för människor och företag genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Eftersom vi lyssnar på våra kunder kan vi erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Vi blev bank 2010 men våra rötter går tillbaka till 1979. Idag är vi drygt 350 anställda i Sverige och vi har alltid växt av egen kraft. Vår vision är att bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid.

Inom vårt hållbarhetsarbete är sunda finanser och ansvarsfull kreditgivning styrande. Utifrån det skapar vi värde för kunder, medarbetare och ägare. Vår hållbarhetspolicy sätter riktlinjerna för hur vi tar ansvar i samhället och arbetar för tillväxt.

Se våra lediga tjänster här.

Följ Marginalen Bank på sociala medier