Marginalen BankFinans/ekonomi/juridik

MotivationMarginalen Bank fortsätter att leverera ett utmärkt employer branding-arbete. Genom att se till att varje individ och medarbetare känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet råder det ingen tvivel att Marginalen Bank är en attraktiv arbetsgivare. Vi ser ett gott samarbete mellan HR och Marknad där de tillsammans lyckas skapa en inspirerande företagskultur. Vi får inte heller glömma att Marginalen Bank har en av Sveriges snyggaste hemsida. 

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Marginalen Bank

– en annorlunda bank. Vi skapar tid och möjligheter för människor och företag genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Eftersom vi lyssnar på våra kunder kan vi erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster.

Vi blev bank 2010 men våra rötter går tillbaka till 1979. Idag är vi drygt 350 anställda i Sverige och vi har alltid växt av egen kraft. Vår vision är att bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiskt försprång för människor som söker en bank och partner som inte bara tittar på siffror utan lika mycket på idéer och framtid.

Inom vårt hållbarhetsarbete är sunda finanser och ansvarsfull kreditgivning styrande. Utifrån det skapar vi värde för kunder, medarbetare och ägare. Vår hållbarhetspolicy sätter riktlinjerna för hur vi tar ansvar i samhället och arbetar för tillväxt.

Vi erbjuder

Vi ser till varje individ, dess unika förutsättningar och behov. Och vi har en arbetsplats där medarbetarna känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare. För oss är jämställdhet viktigt, tillsammans med våra värderingar. Vi är en mångkulturell arbetsplats med ett 20-tal olika nationaliteter som tillsammans bygger Marginalen Bank.

Våra värderingar

Professionell

Vi lyssnar och behandlar kunder och varandra med respekt. Vi är proaktiva och driver igenom fattade beslut. Vi kommunicerar på ett öppet, transparent och förtroendegivande sätt. Vi följer och förbättrar ständigt våra arbetsprocesser. Vi tar ansvar och ägandeskap för vår egen utveckling.

Målinriktad

Vi vet vart Marginalen är på väg och arbetar i denna riktning. Vi arbetar i enlighet med vision, mål och strategier i det dagliga arbetet. Vi tar ansvar och löser problem på ett effektivt sätt. Vi levererar i tid och med förväntad kvalitet.

Modern

Vi tänker nytt och utanför ramarna. Vi erbjuder moderna produkter och tjänster mot kund som bygger på enkelhet. Vi tar aktiv del i samhällsutvecklingen inom områden som till exempel miljö och hållbarhet. Vi vågar drömma och utmana för att möta våra kunders behov. Vi är en osjälvisk organisation som endast utvecklar produkter som våra kunder behöver.

Se våra lediga tjänster här.

 


 

Vi erbjuder utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare. För oss är jämställdhet viktigt, tillsammans med våra värderingar. Vi är en mångkulturell arbetsplats med ett 20-tal olika nationaliteter som tillsammans bygger Marginalen Bank.

Artiklar

Bilder

Lediga jobb


Talent Acquisition Specialist Sista ansökningsdag 2021-11-18

Finans/ekonomi/juridik

Kundservicemedarbetare Sista ansökningsdag 2021-11-12

Finans/ekonomi/juridik

HR-konsult inom Kompensation & Förmåner med teamledaransvar Sista ansökningsdag 2021-10-25

Finans/ekonomi/juridik

Systemansvarig Betala Sista ansökningsdag 2021-10-31

Finans/ekonomi/juridik

Försäljningsledare/​Coach (Skellefteå) Sista ansökningsdag 2021-10-31

Finans/ekonomi/juridik

Senior Kreditriskanalytiker Sista ansökningsdag 2021-11-07

Finans/ekonomi/juridik

Följ Marginalen Bank på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida