Massive

MotivationMassive Entertainment fortsätter att utveckla sitt employer brand och gör det med bravur. Med en stark känsla för det kommunikativa förmedlar de sitt budskap på bästa sätt. Vi ser en rolig och trivsam företagskultur med fokus på aktiviteter och lärande. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare!

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Vår studio är en kreativ och hängiven arbetsplats. Den är full av dedikerade spelutvecklare, speldesigners, programmerare och karaktärsartister (för att nämna några av våra jobbroller!).

Det vi alla har gemensamt är att vi trivs med det vi gör och att vi gör allt med driv och entusiasm. Vi är en mångfaldig grupp människor som tror stenhårt på jämställdhet – oavsett religion, kön, nationalitet eller bakgrund.

Nyfikenhet är nyckeln till att skapa den bästa möjliga spelupplevelsen. Vi uppmuntrar dig att ta risker och att ha modet att utmana inte bara dig själv i det du gör, utan också hur vi gör saker i studion.

Vi vill höra dina åsikter. Som en del av Massive-familjen uppmuntras du att göra din röst hörd oavsett din position eller hur länge du har varit i studion.

FAMILJ

Vi är inkluderande, vänliga och behandlar varandra rättvist. Vi skyddar, stöttar och utmanar varandra att växa. Vi tror på mångfald. Vi är ett team som samarbetar och bygger broar bortom studion för att inkludera vår globala familj.

MOD

Vi vågar vidta åtgärder. Vi är öppna och utforskar för att förbättra. Vi är ambitiösa och villiga att misslyckas, göra misstag och lära av dem. Vi utmanar antaganden, litar på andra och konfronterar vår egen rädsla.

HANTVERK

Vi sätter alltid användarens tillfredsställelse först och vi förstår syftet och sammanhanget med vårt hantverk. Vi strävar efter högsta möjliga kvalitet i allt vi gör, oavsett vilken roll vi har i studion. Vi är stolta över vårt arbete och vet när det är klart.

ANSVAR

Ansvar handlar om att hålla löften och att kommunicera när man inte kan. Vi är ärliga mot oss själva och mot andra och kan ge och ta emot konstruktiv feedback. Vi är ansvariga för våra handlingar och frågar snarare än att anta.

Bilder

Följ Massive på sociala medier

InstagramFacebookTwitterLinkedInWebbsida