Ansök om Karriärstipendiet - värde 15 000 kr. Till ansökan!

Mestergruppen

MotivationMestergruppen är med sina varumärken och fria företagare i samverkan den ledande aktören inom Svensk bygghandel. Företaget präglas av ett högt medarbetarengangemang, entreprenöriell anda med tillväxt och tydliga värderingar i fokus. Mestergruppen arbetar aktivt för förändring inom viktiga områden såsom jämställdhet, mångfald och inkludering. De har under tid stärk sitt arbetsgivarvarumärke och externa kommunikation, exempelvis genom lansering av ny karriärsida och ökad aktivitet på Linkedin.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Karriär inom Mestergruppen

Vill du bli en del av vårt kompetenta vinnande lag och vara med på vår spännande tillväxtresa?

Mestergruppen Sverige är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG och BOLIST. Sammantaget är vi marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med cirka 275 butiker över hela landet. Koncernen har en total årsomsättning på ca 11 miljarder kronor. 

Mestergruppen Sverige är ett servicekontor med ca 70 medarbetare placerat i Solna med nära till kommunikationer och lokalerna innehar lunchrestaurang, gym och pool. Vi tillämpar hybridarbete och vi tror på ett stort eget ansvar.  

Som stödfunktion har vi ett viktigt uppdrag att tillhandahålla relevanta produkter och tjänster till våra medlemmar/delägare, för att de i sin tur ska vara lönsamma och framgångsrika. Servicekontoret tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och stöd inom inköp, logistik, etablering, affärssystem och digitalisering, e-handel, marknadsföring, butiksutveckling, samt certifiering för miljö- och kvalitet. Utöver servicekontoret har vi också en logistikverksamhet i Helsingborg.

Vi är en värderingsstyrd organisation som tror att med hjälp av våra värderingar kommer vi nå våra mål och uppsatta strategier. Hos oss är vi pålitliga, effektiva, uppfinningsrika och lagspelare.  

Nya medlemmar senaste 30 dagarna

Gör som så många andra och gå med i vårt Karriärnätverk

2894
Bli medlem du också
031-388 47 53 Skriv till oss