Min DoktorHälso- och sjukvård

MotivationMin Doktor är ett banbrytande företag med ambitioner att utveckla och komplettera det existerande vårdsystemet. Med sina innovativa lösningar inom uppkopplad hälsa och välutbildad personal skapar Min Doktor en trygg arbetsmiljö samt ett framgångsrikt Employer Branding. Härmed utses Min Doktor till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till framtidens primärvård
Min Doktor startades 2013 av en läkare som såg möjligheten att både effektivisera läkarens arbete och korta vårdköerna genom att skapa smidiga patientmöten på distans. Idag är Min Doktor en av Sveriges största vårdgivare och har hanterat över 400 000 patientärenden.

Vad vi gör
Tillsammans utvecklar vi digital och fysisk vård, med fokus på hög medicinsk kvalitet och patientsäkerhet. Med hjälp av modern teknik och ständigt nytänkande skapar vi effektiva vårdprocesser som ökar tillgängligheten till vård och frigör resurser. Vi håller ständigt utkik efter innovationer inom uppkopplad hälsa.

Vilka vi är
Hos oss arbetar läkare, barnmorskor, sjukgymnaster, psykologer och sjuksköterskor tillsammans med experter på IT-säkerhet, design och utveckling. Vår mångfald i såväl kompetens som perspektiv är en stark tillgång för både företaget och våra patienter. Möjligheten att växa och lära från briljanta kollegor är oändlig.

Välkommen till ett banbrytande företag som växer och utvecklas! Se lediga jobb här.

Bilder

Följ Min Doktor på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida