OilquickBygg/anläggning

MotivationOilQuick är en etablerad arbetsgivare som lockar till sig spetskompetens tack vare sitt utmärkta employer branding-arbete. Deras hemsida och sociala medier håller högsta kvalité. Men blir inbjuden till en varm företagskultur där medarbetarna alltid är i fokus. Vi ser att det finns en ledning som har stort engagemang för medarbetarnas välmående och kombinerat med unika karriärmöjligheter är OilQuick en attraktiv arbetsgivare.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till OilQuicks karriärsida

OilQuick AB är ett innovativt och expansivt familjeföretag som utvecklar, tillverkar och säljer fullautomatiska snabbfästessystem för entreprenadmaskiner.

Produkten är marknadsledande i branschen med hög kvalitet och ett starkt varumärke. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall där den mesta tillverkningen sker. Företaget säljer sedan snart 30 år tillbaka även Grab John skopor, som är ett välbekant begrepp inom linjebyggnad.

OilQuick erbjuder rationella och effektiva metodlösningar inom entreprenad och industri. På 10 sekunder kan hydrauliska redskap bytas direkt från förarhytten. OilQuick är patentskyddad i Japan, Nordamerika och de flesta länder i Europa. OEM avtal har träffats med några ledande maskintillverkare. Tusentals OilQuick-system har hittills levererats till kunder i Norden, övriga Västeuropa och USA. Exportandelen är c:a 80%.​

Företaget drivs nu av andra och tredje generationen Sonerud, Henrik som VD, Linnea som ekonomiansvarig och Åke som affärschef mot tysktalande länder.

Vill du arbeta på Sveriges bästa industri?

Hur bra produkt eller tjänst ditt företag än har att erbjuda, så spelar det inte någon roll om du inte har kompetenta och engagerade medarbetare.

OilQuicks mål är att ha friska, välmående och glada medarbetare som bidrar till företagets resultat. Vi tror på att motivera och inspirera.

”OilQuick har medarbetare som är mer än engagerad och det är vi mycket stolta över. Vi har världsledande produkter och skall vi fortsätta att vara I världsklass även på sikt, så är min övertygelse att vi även då måste uppfattas som världsklass att arbeta för. Jag personligen drivs av att få människor att trivas på sitt arbete. Det är viktigt att vi är lyhörda och förtroendeingivande och lyssnar på medarbetarna. Mår de anställda bra så presterar vi bra, detta leder I sin tur till att företaget går bra, det är vårt motto! Vi jobbar hårt för att få en stark teamkänsla och är stolta att kunna erbjuda den trivsel och gemenskapen som vi har på OilQuick.”

Henrik Sonerud, VD OilQuick AB

Artiklar

Följ Oilquick på sociala medier

InstagramFacebookLinkedInWebbsida