ONE Nordic ABVA/energi

MotivationOne Nordic bedriver sitt Employer Branding arbete genom att stötta, utveckla och förbättra medarbetarna inom bolaget, men även potentiella medarbetare. One Nordic arbetar framgångsrikt med Employer Branding, just därför är ni ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Om oss

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Idag har ONE Nordic ca 1100 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö men vi är etablerade runt om i hela landet.

Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare.

Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar.

Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

 ONE Nordic befinner sig på en marknad där beställare planerar för kraftiga investeringar de närmaste tio åren. En del siffror pekar på investeringar på flera hundra miljarder kronor, framförallt i stam- och regionnät, men också i stationer/ ställverk, vindkraft, vattenkraft, energimätning etc.

Som anställd på ONE Nordic gör man en tydlig samhällsinsats

Den energiinfrastruktur och de energianläggningar som förser samhället, inklusive hushåll och industrier, med elektricitet måste underhållas och byggas ut så att energi kan levereras till kunderna.

Expansiv marknad

ONE Nordic befinner sig på en marknad där beställare planerar för kraftiga investeringar de närmaste tio åren. En del siffror pekar på investeringar på flera hundra miljarder kronor, framförallt i stam- och regionnät, men också i stationer/ ställverk, vindkraft, vattenkraft, energimätning etc.

Energibranschen är den bästa branschen att jobba i

Enligt Attraktiv Arbetsgivarindex 2018 är energibranschen är den bästa branschen att jobba i. Energibranschens styrkor är hög andel tillsvidareanställningar, höga medianlöner, god arbetsmiljö med låg kort- och långtidssjukfrånvaro, små arbetsgrupper och förhållandevis få avgångar samt lika karriärmöjligheter för män och kvinnor.

Se våra lediga tjänster här.

 


 

Som trainee erbjuder vi dig en unik start på din karriär. Genom rollen som trainee ges du möjlighet att få en helhetssyn, ett brett kontaktnät, unika kunskaper och personlig utveckling. Efter programmet tror vi att du har förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic! 

Artiklar

Möt kollegorna Fredrik ochAvdelningschef för Örebro Elnät – Fredrik Jonsson, har gjort en karriärsresa inom bolaget Vår nya avdelningschef för Örebro Elnät – Fredrik Jonsson, har gjort en karriärsresa inom bolaget. Fredrik har arbetat på ONE Nordic sedan 2007 − senast i rollen som projektledare i Örebro inom belysningsområdet. Han började sin bana på ONE Nordic som projekttekniker […]Läs mer

ONE Nordic förvandlar kunskap till energiMed kompetens och helhetstänk är ONE Nordic med och bygger det nya energisamhället. Hög yrkeskompetens, god stämning och starkt engagemang. Stefan Petersson, chef för HR, avslöjar ONE Nordic framgångsfaktorer. Hög yrkeskompetens ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, service och entreprenad inom energisektorn.    – Vi är en aktiv aktör som […]Läs mer

På rikstäckande ONE Nordic identifieras talanger i alla ledONE Nordic är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Som rikstäckande bolag finns också många vägar för företagets anställda att gå, något som Josefin Ripa och Niclas Brodin är goda exempel på.Läs mer

Bilder

Följ ONE Nordic AB på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida