OptimeraBygg/anläggning

MotivationOptimera har en vision att vara Sverige bästa bygghandel för proffs vilket de lyckas med bravur. Inte bara levererar de spetskunskap och kvalité utan även en varm företagskultur. Med fokus på det personliga skapar de en familjär arbetsplats där alla kompetenser efterfrågas. Trots sin stora storlek lyckas Optimera skapa gemenskap och engagemang bland sina anställda.

Kvalitet
Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik
Attraktivitet
Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar
Aktivitet
Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
Sociala medier
Närvaro och kvalité på social och digital media

Välkommen till Optimeras karriärsida

Vi är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder, med cirka 1000 anställda, drygt 60 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö.

Som byggfackhandel har vi stort fokus på kvalitet, service och flexibilitet. Att ha de bästa medarbetarna är ett självklart delmål för att vi ska kunna uppnå vår vision; att vara Sveriges bästa bygghandel för proffs. För detta behöver vi drivna och engagerade medarbetare, och erbjuder i gengäld mycket goda möjligheter att utvecklas i arbetet.

Vi hjälper dig att lyckas!

Detta är Optimeras mission. Vi vill hjälpa våra kunder att lyckas med sina byggen, sitt företagande och sina egna kundrelationer. För att omsätta detta i verklighet måste vi även internt främja en kultur som stödjer missionen:

  • Med en coachande ledarskapskultur når vi längre tillsammans och växer som individer.
  • Hos oss är en naturlig laganda en viktig faktor, vi ställer upp för varandra för att det gynnar alla.
  • Vi arbetar proaktivt med att ta hand om våra medarbetare, med bland annat arbetsmiljöarbete, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
  • Ett hållbart och inkluderande arbetssätt är centralt för oss – en lösning är bara en lösning om den fungerar för alla i kedjan; ekonomiskt, socialt och ekologiskt.

Nyheter

Följ Optimera på sociala medier

FacebookLinkedInWebbsida